sukranaslier betul51 kraft park yatak aldım canım e bebekten her yere taşınabilir olması benim içim çok iyi tabi yatacak mı bakalım
Besengil betul51 park yatak evet heryere götüremebiliyorsun. Ama mobilya besik bence daha temel ikisini alma şansın yoksa kesinlikle mobilya beşik
Yakumer29 betul51 mobilya beşik bence🙃 ya park beşik taşınabilir de bu beşiği nereye taşıma gereği duyacaksınız ki anlamıyorum misafirlik desen iki gün beşiksiz olsa ne anlamıyorum 🤦🏻♀️ Saygı duyuyorum tabi fikirlere 🤷♀️
sukranaslier betul51 o marka iyi de bizim bebekler inşallah yatar çoğu arkadaşım beşik aldıktan sonra hamakta aldı büyük kınuşmak istemiyorum ama kendi yatağımda hiç yatırmayı düşünmüyorum
Tubadefne betul51 olmazsın merak etme Çok kullanışlı 18 aylık kızım çok rahat mobılya beşikte çocuklar çok düşüyor park yatagında böyle bir sorun yok 👍
sukranaslier Furkansehla henüz kurmadım canım 5 dakika kurulumu tozlanmasın die haftaya 37. Haftamda kuracağım kraft calipso 2 Oyun park beşik die geçiyor 1100 almıştım indirimden ama yine indirime giriyor 900 kadar düştü e bebeğin indirimlerini takip et
Zeynep_441 Yakumer29 genellikle eşinin tayin -atama vs olan insanlar için kullanışlı.benim eşim subay o yüzden ben park yatak tercih ettim.taşıması ,uzun süre kullanımı ve kurulumu kolay olduğu için
Bulutemine Bende yeni sipariş verdim bambido markadan doğal ahşap beşik aldık 4 kademeli hem sabitleme özelliği var hem sallama