Betulcukur55 Bebeğimiz için temizlik ürünleri alışverişi yapmak istiyorum ama hangisini almam konusunda çok kararsızım hangi markaları kullanıyorsunuz memnun musunuz acaba
tiniminianne Betulcukur55 bende henüz almadım. Ama şu şekilde düşünüyorum şimdilik Şampuan, yağ mustela Deterjan, green clean Pişik kremi, bubchen
Anne71 Betulcukur55 daha almadim ama Şampuan ve yag = mustela Deterjan = uni baby ve dalan granül sabun tozu Pişik kremi= Bepanthol
Greyy90 Betulcukur55 deterjan leke çıkarıcı biberon emzik temizleme :green clean şampuan :minoris pişik kremi :bepanthol şeklinde aldım
hunilimom Betulcukur55 deterjan duru granül öneririm çok.memnunim öncesinden dalan roxy kullanıyorum oda çok güzeldi pişik kremi bepantol ve hematen kullanıyorum şampuan doğduğunda beri jahnsos baby kullanıyorum
duygusm Betulcukur55 Bebek kozmetiğinde Mustela ve Bübchen temiz içerikli ürünler. Deterjan olarak da granül sabun kullanıyorum.
cokkasmabeabi Kızımda şampuan yağ Nivea Deterjan da roxy dalan sonra Duru granül kullanmıştım bunda da aynısını yaparim. Pişik için sudocrem alırım acil durumlar için acil olmayan şeylerde de hindistan cevizi yağı