busepp kızlar 39+4 hamileyim sancım falan hiçbir şeyim yok doktor 40+0 da suni sancı verelim diyor sizce suni sancıyla açılmam olur mu? bu arada alttan muayenede doktor baskı var ama açılma yok demişti
Kubraverdi91 busepp oğlumu suni sancıyla doğurdum hiç ağrım sancım falan yoktu gittiğimde sadece kanamam gelmişti suni sancı ike açıldı açılır yani korkmayın
kaderkazanci busepp ben devlete gidiyorum canım 41+0 ız Bugün başı kanalda demişti 1 hafta önce girince kanala çıkiyor mu bilmiyorum ama bgun ultrasonla bakmadı nstde sancı yok ama herşey normal gözüküyor müdahale edebilmem için 2 3 gün daha geçmesi lazım dedi
Bernaszn busepp benimde yarın yatışım var suni sancıyla başlayacağız demeyimlerimi sizinle yarın paylaşırım inşallah benimde sancım açılmam falan yok
taslan Bende burada bekliyim ayniyiz çunku cuma gunune kadar dogmazsa p.tesi tekrar muayene ye cagirdi bakalim ne olacak 🙄
Cansuyu Kubraverdi91 kanala gitmiş miydi peki bende ne kanala girdi ne de açılma ve sancı var çarşamba suni sancı verecek 😔 Kubraverdi91