deletedmom11 Merhaba! 😍 HamişLer we annişLer Önümüzde ki çarşamba 16. HaftaLıkken cinsiyet için ayrıntıLı uLtrasonum war bebeğin resimLerini yakaLıyomuş güLümserken mimik yaparken cd ye çekiyoLar ücretLi tabiki bu ama yaptıran warmı bebeğe zararLı mı
Prensm deletedmom11 22. Haftamda girmiştim renkli ultrasona ama cinsiyet için değildi ☺ Evet verdiler resim ve cd kime benzediği hakkında bile yorumda bulunuyoruzz 😍😍
IsminurTurhan Cinsiyet için ayrıntılı ultrasonamı gireceksin..? Ayrıntılı ultrason için 20 ile 24 hafta aradı diye biliyorum yanılmıyorsam, 16 hafta çok erken geldi bana 🤔
MrTGcE IsminurTurhan evet bende 18.haftamdayım dr 2 hafta sonra gel dedi haklısın canm 20. Haftalarda oluyo benimde bildigim.
deletedmom11 AyrıntıLı dedi doktor ama cinsiyet için foto için yoksa sağLığı için oLan uLtrasonu 19. Haftada yapıLcak
baharclk deletedmom11 ayrıntılı usg dediği renkli usg de fotoğrafı net gözüküyo ondna bahsetmiştir yoksa ayrntılı usg denilince akla 20. haftalarda yapılan işlemler geliyor öyle değil cinsiyete bakarken renkli usg de bakıyorlar siyah beyazdan değil ordn da resm veririn demiştir ama sizi biraz kandrmış bence cnkü ücretli falan değil 😉 benimde gecen hafta 16. haftamda cinsiyet işin gittim renkli usgde baktı aynı sşyah beyazda oldgu gbi fotografını vermek zornda zatn verdi bitane bu kdr bunun için ayrı bi işlem yaplmıyoki ücretli olsn insanları böyle kandırıyolar işte
deletedmom11 baharclk hayır özeL bu kandırma değiL yurt dışında bebek güLümserken eL işareti yaparken özeL anLarı yakaLamak için baya bi uğraşıyoLar isteğe bağLı afspraak aLıp gidiyosun yoksa ücretsiz oLanı normaL kontroLLerde hafta iLerLedikçe yapıLıyo zaten
deletedmom11 baharclk her eco da resim werirLer ama bu özeL olarak foto için yapıLan kişinin isteğine bağLı bi durum o yüzden ücretLi zaten çok bişiyde değiL maksat bebeğinin hoş resimLerini yakaLamak we hareketLeri cd ye aktarıp sakLamamız için
baharclk deletedmom11 anladm yani bnim doktorum istediğim zaman veriyor iki üç farketmiyor renklide aynı şeklde. sizinki öyleyse bilemem tbiki her hstanede yok çnkü öyle ücretli fotoğraf isteme
deletedmom11 Gulsen55 ewet hoLLandada aynen 16 haftaLıkken isteğe bağLı gidiyosun ya yoksa normaL caLamaris eco 19 haftaLıkken cinsiyet sölicekLer ondan önce öğreneyim diye istedim
Prensm deletedmom11 canım bende normal renkliye girdim aynen dediğin gibi gülerek falan yakalıyorlar cd yapıyorlar yaptırdım da fakat hiçbi ücret ödemedim 🤔
deletedmom11 Prensm kaç haftaLıkda girdin TR demisin ben zaten gircem ücretsiz oLana ama bu kendi isteğinLe özeLde oLacağı için çok bişi değiL zaten öyLe göze batacak bi fiyatı yok
deletedmom11 Prensm bende onu diyorum işte 19 biterken zaten randewum war ücretsiz o dediğin gibi ama ben özeLe gidicem erken haftada yaptırcam hem 20 de hem 16 da yapıLmış oLcak erkene aLdım biraz ondan özeLde ücretLi
baharclk deletedmom11 20de zaten var ücretsiz ben 16da yaptrcm ondn ücretli demişsnizde o yzden dedm bnde 16 da aldm ücret yktu diye. Bnmkide özel 20deki ücretli ayrntılı usg 300 tl ztn onda veriyo ama 16dakine muayene ücreti dşnda bsy ödemedm