Busracetin Ebaki o donemlerde yerlesme oluyor ya canim insallah sana tutundugu icindir , artmadigi surece korkma . Belki doktor progestan verebilir sorarsin sonucun cikinca doktora canim hadi hayirlisi insallah
sinber Ebaki yerleşme olabilir önemli olan renginin değişmemesi ve miktarı eğer fazla ise en güvenebileceği yere git muayene ol hem aklında kalmaz hem önlem alınması gerekiyorsa alırlar için rahat olur
RanaaT Ebaki aynen öyle kan testi kesin sonuc veriyor inşallaah hamilesindirr rabbim kucağını boş bırakmasın 🤲
Ebaki Tugceecikk inşallah canım ama daha once de yasamıstım bu durumu kimyasal gebelik demiştiler korkuyorum canım dua et bna 🤲😘
Sdmhmt Hayırlı olsun canım Allah sağ saglim kucağına almayı nasıp etsin. Asıl şimdiden sonra iş düşüyor sana daha dikkat etmen gerekecek yemene içmene özellikle. Bu. Virüs olayı varken dikkatli ol
Zynpmira Ebaki benimde aynı bu şekilde çıktı bende mi hamileyim şoktayım şimdi yaptım kimi arayım yazayım bilemedim buraya girdim hemen
Ebaki Zynpmira kuzum img yukle yaz nete cıkan sayfada resım yukle var oraya gir resim yukle linki kopyala yapıştır ama en alt linki
MineKadir Hamile olan arkadaşlar tebrik ederim allahım sağ salim kucağınıza almayi nasip etsin inşallah.cok dikkatli olun ve lütfen benim ve benim gibi hamile kalmak isteyenlere lütfen dua etmeyi unutmayın olurmu