Seymaogz Hayırlı uğurlu olsun canim benim. 😊😊 bende yumurtlama testiyle hamile kaldım. Heyecanını duygularını çok iyi anlıyorum. Ben şu an 14 haftaligim. Rabbim hepimize sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin. 💖💖💖😊
Tgbanne Ebaki Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin canım 🙏🏻 Bizede dua et , senle beraberdik hep bu sayfada :) inşallah gebelikte de beraber oluruz
Ebaki Tgbanne inşallah canım bnm hep dua ediyorum sizlere inşallah en hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etcek sizlere Rabbim 🤲🤲
Tgbanne Nuriay senin 13 günün var öğrenmeye kuzum :) ilk önce selinller sonra sen , sonra ecmel , en son da ben varım 😇 sona kalıp dona kalmasaydım 😀🙅🏻♀️🤰🏼
Hmdsena2019 Ebaki güzel haberler peşpeşe geliyo 🥰🥰 Rabbim nasip etsin bizim gibi tüm bekleyenlere 🤲🏻🤲🏻
Msltms Tugceecikk canımm seninde eşin varikosel ameliyatı olmuştu dimi öyle hatırlıyorum konuşmuştuk hamişsin galiba hayırlı olsun öncelikle 😍😍 neler yaptın benimle de paylaşır mısın 😊🧡
Nuriay Kader56 ben Azerbaycanliyim burda biraz fiyati uçuk o yuzden Turkiyeden gitti gidiyor dan ordaki bir tanidik kargocu kiz var ona soyledim sifariş etdi gonderdi Azwrbaycana
Ebaki Msltms dualarım hep sizlerle kuzum inşallah en hayırlı zamanda Rabbim mucizesini versin sana 🤲🤲
Zynpmira Ebaki benimde aynı bu şekilde çıktı bende mi hamileyim şoktayım şimdi yaptım kimi arayım yazayım bilemedim buraya girdim hemen
Nuriay Ebaki çok şükür Ebaki canim kesinlikle doktorunu ihmal etme şimdiki bebekler malum kendi kendine buyumuyor ilacsiz mutlaka doktorunla konuş gereken testleri yaptor pihtilaşma testi filan giderkende sulu mendilin içerisine tibbi alkol dök at çantana yolda elinde sile sile gidersin biseycik olmaz maskenide tak git korkme nas felak oku çik Allah korur
Ebaki Busracetin cok sükür Rabbim verdi mucizesini canım insallah sag salım hayırlısı ile alırız kucagımıza😘🤲🤲