SK-Annesi _Mother_ ben 16 haftada özel hastaneye gidince öğrendim. Devlet hastaneleri söylemedi o ana kadar. Kız bebek bekliyorumm Allahın izniyle💕💎
_Mother_ SK-Annesi yaa hayırlısı olsun inşallah bende özel hastaneye gidiyorum daha hiç devlete gitmedim 13. Haftam da gittiğim de ense kalınlığı için bebiş yüz üstü uzanmıştı cinsiyeti belli olmadı o yüzden kız olabilir dedi bana da çarşamba günü tekrar gidecem işte
[silindi] Seyma1998 gebelik günü arttıkça o değer de iki katına çıkıyormuş. Benim adetime 4 gün kala (son adetimin üzerinden de 24 gün geçtikten sonra) beta hcg değerim 89 çıkmıştı. Her şey de yolundaydı. Endişelenme.
[silindi] Seyma1998 hcg değerinizi referans aralığına göre jinekolog yorumlayabilir. Gebelik haftasını o değere göre tahmin ediyor dr.lar.
annecikk_ Ay ben oluyorum mide bulantisindan doktorum ilac verdi o kusmami kesti ama bulantim devam edior bugun 8 haftaya girdik 4 kg verdim agzimin icide camur gibi ne yersem yiyim asla tat alamiyorum bu igrenc tatda gecmior yerimden kalkmiyorum😞
_Mother_ annecikk_ canım aynı şekilde bende öyleydim benim doktorum miğde bulantısı için hap da vermedi önermiyorum içme dedi anlayacağın 13.haftam bitene kadar hep çektim kilo verdim yemek yiyemiyordum mutfağa giremiyordum yerden kalkamıyordum ama çok şükür 14.6 olduk geçti darısı sana inşallah
tunahan merhaba kizlar bende 30 haftalik hamileyim iki üç gúndür çok fazla mide bulantim oluyo ve halsizleşiyorum sizce neden olabilir…
Mirazannesi Seyma1998 benim ilk kan testim 171 çıkmıştı doktora hemen gitmedim 10 gün sonra gittim ultrasyonda kese gözüktü kalp atışı için 10 gün sonra gelin dedi 10 gün sonra gittiğimde çok şükür kalp atışını duydum 6 hafta 3 günlük dedi sizinde hayırlı olsun 🙏☺️