SK-Annesi _Mother_ doktorlar hormonal diyo, ama bence psikolojiyle ilgili. İlaçlarını düzenli kullanmaya dikkat etmen bile yeterli şuan için. Cinsiyetini öğrendin mi 14 haftada öğrenen anneler oluyo ama. Bazen bebekler saklanabiliyoo 😉☺️
_Mother_ SK-Annesi benim başlarda kusma çok oldu yiyemiyordum mutfağa giremiyordum ondan kilo kaybı oldu bence çok şükür geçti en çok merak ettiğim de cinsiyeti zaten hayırlı evlat önceliğimiz tabi ki ama son gittiğim de bebek yüz üstü olduğu için doktor anlayamadı ama kız olabilir kesin olmama şartı ile çarşamba kontrol var işte belli olur ise söylerim sizin ne öğrendiniz mi 😍
124578B SK-Annesi inşallah canım benim tek dileğimiz o …Allah isteyen herkese nasip etsin senin bebi kaç haftalık 🙏🏻
SK-Annesi _Mother_ ben 16 haftada özel hastaneye gidince öğrendim. Devlet hastaneleri söylemedi o ana kadar. Kız bebek bekliyorumm Allahın izniyle💕💎
2589063t 2589063t SK-Annesi inşallah saglıkla gelir saglıklı görürüm doktora gittimde o zaman bir aylık mı oluyo 😊 SK-Annesi
Seyma1998 Ben 2 kez idrar testi yaptım evde pozitif çıktılar doktora gittik kan testi yaptı hcg sonucu 300,41 çıktı sizce nekadarlık
Ayca_bedo33 Seyma1998 son adet tarihinizi biliyorsanız takviminizi açın ve tek tek sayın bn öle yaptım
_Mother_ Seyma1998 tedirgin olmana gerek yok bence çünkü o değer gebelik haftasına göre oluyor galiba benim adetim geçtikten 1 hafta sonra yaptım kan testi 1000 çıktı doktor 6 haftalık demişti
[silindi] Seyma1998 gebelik günü arttıkça o değer de iki katına çıkıyormuş. Benim adetime 4 gün kala (son adetimin üzerinden de 24 gün geçtikten sonra) beta hcg değerim 89 çıkmıştı. Her şey de yolundaydı. Endişelenme.