Merveeeeeeee Benim de 8 +3 olduk dün hastaneye gittik kese var büyümüş ama bebek yok dedi haftaya gel dedi doktorum eğer hala yoksa kürtaj dedi normal mi sizce görünmemesi bebegin döllenme geç oldu diye olabilir mi acaba kafam çok Karışık ya 🙄🙄
Hosgeldinbebek Merveeeeeeee aynı gidiyoruz seninle gün hafta olarak, benim de gözükmüyor, alttan mı baktılar
mmylmz Merveeeeeeee 8+3te bayagı bellı olması lazım benegın :( cok özur diliyorum ama herseye hazırlıklo olun. ınsallah geç döllenmedir. bebekten önce yolk salk gözükmesi lazım bebek sonrakı haftalarda oluşuyor. eğer o kesede yoksa uzgunum
KlMelis Merveeeeeeee üzülmeni hic istemem benim de malesef 2 gebeligimde bu şekilde kürtajla alındı 10 haftaya kadar bekledik kalp atisi olmadı bebek görünmedi ve sonunda kesede bozuldu 3. sü de hamile kaldigimi öğrendiğimde düşük oldu kendiliginden Rabbim yardımcın olsun nedeni için araştırma hastanesine git testler yapsinlar ben de pıhtılaşma varmış
Tuba-27 Merveeeeeeee kese boşsa hamile değilsin dış döllenme olmuş canım 10 haftalık olana kadar bekle zorlamıyorsa seni sonra aldır
esraaa86 Malesef çok üzücü kürtaj olursunuz büyük ihtimal,bnde de bbk vardı kalp atışı vardı fakat kaybettik hastaymış sanırım
Merveeeeeeee esraaa86 hadi ya ama bebek yok ki kalp atışı olsun bilmiyprum dr da 10 saniye belki vardı baktı sadece ilgilenmedi o da özel hastane olmasına rağmen
Merveeeeeeee Hosgeldinbebek hayır alttan bakmadılar hic sadece ultrasonla baktılar o da 10 saniye falan baktı doktor hic ilgilenmedi diyebilirim
Hosgeldinbebek Merveeeeeeee geçen hafta aynısını bana da yaptı, detaylı baska doktors git onunla devam etme kürtaj basit bi karar değil anlamıyorum doktorları çat diye söylüyorlar
Merveeeeeeee Hosgeldinbebek Hosgeldinbebek aynen ıyle ya ilgilenmemesi kafama takıldı peki sen en son ne zaman gittin hastaneye görüldü mü bebek
Hosgeldinbebek Merveeeeeeee canım ben en son geçen salı gittim, karnımdan gözükmüyor ama hem kilo var hem de rahim ters, bi umut bekliyorum
esraaa86 mlsmrtgll bende malesef hala atlatamadım,tekrar nrzaman bebek düşünyrsnz bn hemn istyrm ama sorun olurmuki
Hatice97 Merveeeeeeee canım benim de kese vardı bebek yoktu 9 haftaya kadar bekledim sonra kürtaj oldum 2 ay izin vermedik rahim toparlansın diye şimdi 14+5 günlük hamileyim çok şükür
Merveeeeeeee Hatice97 hafta ya 9 haftalık oluyor zaten doktora görünecem yine de yarın daa başka doktora gorunecem hayırlısı bakalım o da aynısını derse 1 hafta daha bekleyecem gerekirse kürtaj olacam artık 😞
kukulim3434 Merveeeeeeee benim 5 haftalıkken kese göründü 6 haftalıkkende nokta kadar birşey göründü yolk salk sanırım plesantanın ilk hali o görünmüştü bebek var demişti bana şimdi 21 günlük yanımda uyuyor inşallah kimyasal gebelik değildir canım
Merveeeeeeee kukulim3434 bilmiyorum valla dış gebelik degil zaten kese göründüğü icin ama boş gebelik olabilir iste bilmiyorum yarın başka doktora gidecem o da aynısını derse bakalım artık hayırlısı olsun canım 🙄
Hatice97 Merveeeeeeee bende 3 doktora göründüm ondan sonra kürtaj oldum canım üzülme inşallah yine olur
EsraOzsusam Merveeeeeeee canım öncelikle 8+5 odlugunu sen sat a göre mi baktın doktor mu söyledi. Genel de doktorlar gebelik haftasını söyluyor bebği görunce. Belki senn simdi 6 haftalıktır satı baz almaz. Bir daha ki gittiğinde bebeği görebilirsn. Bende iki hafta arka arkaya gittm once kese gördk snra kordon sonra bebek. Ondan sonra haftam belirlendi.
Merveeeeeeee EsraOzsusam doktor son adet tarihimi sordu son adet tarihim 23 ocaktı ona göre hesaplandı doktor söyledi zaten beta hcg ye de bakılmıştı o zaman 925 cıkmıstı
Hamileyim11 Merveeeeeeee canım benim o hafta bebek baya büyümüş ve kalp atışı da net duymuştuk umarım bebeğin görünür geçmiş olsun
EsraOzsusam Merveeeeeeee benım de ilk sat a göre belirlendi. Sonra bebek görunnce 2 hafta geri attı gitti nerdeyse haftası. Adetim den bir hafta sonrasını fln aldı. Görünebilir yani biraz daha bekle bakalım endişelenme. Hayırlısı Allahtan..