Nurunilkmucizesi Arkadaşlar merhaba Ben 1. Dozu 20. Haftada vurulmustum Allahın izniyle suan 27 haftalık olduk ama sağlık ocagi 35’e kadar vurulabiliyor onemli olan 1. Doz sonra gelin dedi. Olurda vurulamassak bir sıkıntı Olur mu 2. Dozda cok kafam karişti.. 🤯
Durkayaelmas Nurunilkmucizesi ben tek doz vuruldum ama ilk hamileligimde butun dozlari vurunmustum busefer tek doz yeterli.dediler siz doktorunuza danisin
Busbusvehashas Nurunilkmucizesi iki doz arası 5 haftayı geçmemesi gerekiyor diye biliyorum. Ben geciktiğimde hem doktorum hem asm hemşirem son gelebileceğim günü söyleyip gelmem yönünde ısrar etmişti ki araştırınca bi kaç kişi daha önerdi zamanını geçirmememi
sukranaslier Nurunilkmucizesi sağlık ocağı gebeleri kabul etmiyor 112 ara onlar gelip vuruyorlarmış ihtiyaçları karşılıyorlarmış
tikizbuse sukranaslier gerçekten sağlık ocakları gebeleri kabul etmiyor mu su an benimde 30 martta tetanoz aşım var 2. doz ?
gulcingulcin Benim ilk doz yapıldı.2.dozu bir ay sonra yaptırdım.Sağlık ocağındaki hemşire öyle söylemişti.Bir ay sonra yaptırdım o yüzden
sukranaslier tikizbuse kardeşim gitti o da hamile bir sürü laf söylemişler sakın gelme 112 ara onlar sana yardımcı olur demişler benimde son kontrolüm var salı günü gitmeyi düşünüyorum sen istersen sağlık ocağında ki ebeyi telefonla ara konuş onlar eve gelsinler
Yasemin00 sukranaslier ben iki gün önce gittim oldum aşımı bişiy demediler öle ebem özellikle geldedi
tikizbuse sukranaslier aynen bi arıyım bari ona göre boşuna gidip laf yemiyelim bizde bari teşekkür ederim canım
Turkannnk Bende 1 doz Bı kac gun once vuruldum ıkıncı dozu ıkı ay sonra gel dedıler nasıl boyle olur anlamadım her yer nasıl farklı soyler
Yasemin00 Turkannnk ilk hamikelikte vurulmadıysan 2 .ci hamilelikte vuruyolar 2 doz,diye biliyorum ama ilk hamilelikte 2 ci dozu ilk bende burda duydum bana ebem öle bişiy demedi şu zamanda gel 2 ci aşını olcan diye
ilkbahar Sağlık ocakları neden gelme diyo ki… 🙄 Belki kan idrar tahlili yaptırcaz onu da mı 112 yapçak 🤷♀️😷🙄🙄