Erkanpasam Ebe4343 saol canim bilgin icin bu ay boyle deneyip sonuc alamazsak yine doktora gidicez mecbur
Havvamurat Erkanpasam Facebook’ta da var sanırım sayfası bir de kendi sitesi var googleye yazın bakın baya hamile kalan var ben denedim ama benim eşimde de bende de sorun vardı ondan tüp bebek yaptırdım
Erkanpasam minikmucizem1_ baya uzun bir sureden sonra ermisin muradina gec olsunda guc olmasin allah bagislasin canim acisini gostermesin 🙂
Bmerve Cinsel ilişkiden sonra eşiniz geldiğinde içeride 5 dk kadar dursun sizin bacaklarınızda havada olsun hemen duşa girmeyin yatakta bir kaç saat yatın bir de böyle deneyin inşallah olur ben bu şekilde hamile kaldım
Erkanpasam Havvamurat canim senin dedeigin ari sutu bal polen propolis karisimini dun aldim ne sekilde kullanmam gerekiyo etkilimi olurmu bu sefer acaba
Havvamurat Erkanpasam cnm üzerinde nasıl kullanılacağı yazıyor mu bunu arkadaşım kullanmıştı ölçüsünü bilmiyorum inanki
Malatya444 Erkanpasam ben saraçoglunun kurunu birebir uyguladım kuru incir ve havuc kürü ertesi ay hamile kaldım ustelik tiroid hastasiyim kalmam zordu. Denemekten ne çıkar bi dene bence