Medabarse Serotonin hayırdan pozisyonda yatamıyorum sızı yapıyor hemen. Ama dokunmayı henüz denemedim açıkçası 😅
Medabarse duh Evet özelde yaptım biz kendi isteğimiz doğrultusunda sadece eşimle ikimiz kaldık izin verirlermiydi ikinci bir refakatçiye bilmiyorum 🤷♀️
Medabarse Dunyam28 doktorum belirledi günü yani suyum ya da nişanım gelmeden girdim doğuma evet evetaçıktı bilincim 🙂
Medabarse beriliceannesi sadece eşim kaldı ama çok fazla refakatçiye izin vereceklerini sanmıyorum bir ya da iki olur 😊
NukleerBaslikliKiz Medabarse Eşinizin kalması yeterli oldu mu acaba bebeğe bi bakim gerekiyo mu bebeginizin altını vs eşiniz mi değiştirdi ben de eşimin kalmasını istiyorum da nasıl oluyor acaba😀
Medabarse Tugcem92 tüm aile bireyleri olması aslında onlar için risk ama yine de siz bilirsiniz biz sadece eşimle gittik
Benimguzelkiziim Merhaba hayırlı olsun bnde de okb rahatsızlığı var birazda panik atak psikoloğa gidiyorum sezeryan olmayı düşünüyorum doğrumu yapıorum acaba diye kendime soruyorum
Pirpirella NukleerBaslikliKiz aha şu köşede bekleyeyim benimde 10 güne planlı sezeryan ile doğumum var bende sadece eşimi istiyorum refakatçi yeterli gelir mi baş edebilir miyiz acaba
Ahsen01 Medabarse merhaba sezaryen den sonra göbeğiniz çok kaldımı benim korktuğum nokta bu yani spora ne zaman başlayabilirim kafam da çok soru var 😢🥺
Elibu Medabarse gözünüz aydın inşallah Allahım sağlıkla büyüsün 🤗 bende cok korkuyor um şuan bu durumlardan dolayı doktora gidicem yarın normal mi sezeryan mi olduğunu öğrenirim sanırım 31 haftalık oldum ama vok takiyorum kafaya sezeryan mı olsam diye kafamda binleurve sorular 😭