ebruaren Kızlar vajina içinde şişlik olan veya daha once olup kaybolan var mı? (Vajina girişinde 3-4 cm içerisi gibi,normalde acık bır kanal bılıyoruz kı)
Valeriamom ebruaren benimde şiş gibi malesef geçmeyen mantar enfeksiyonum var🙁(( ondan diye düşünüyorum
Neslisah84 Benim de şiş ve rahim baskısından diye düşünüyorum bende bilmiyorum canım bilenler aydınlatırsa ne güzel olur
ebruaren Neslisah84 aynen canım ben de progestan kullanıyorum fıtıl seklınde onu sokarken faerkettım e kanadı da umarım sıkıntı olmaz
Sabrszanne3535 Benim var sislik antibiyotik kullandım geçmedi iltihap ödem yapmış doğumdan sonra geçmesini bekliyor doktor
ebruaren Sabrszanne3535 ben progestan fıtıl seklınde kullanırken farkettım kanadı da yogun olmamak kaydıyla.sızde kanama oldu mu?
Sabrszanne3535 ebruaren bende progestan kullanıyorum onla alması yok demişti doktorum kuru ve temiz tutmak lazımmış iç camasirimi utuleyip giyiyorum
ebruaren Sabrszanne3535 mantıklı ama gun ıcınde muhakkak akıntı oluyor her dakıka da ıc camasırını degıstıremıyoruz🙄allah yardımcımız olsun
ebruaren Sabrszanne3535 aynen onu yapıyordum hep hatta ondan da suphelendım o yuzden mı şişti diye 😂 sanırım sizin durumunuz gıbı benımkı de