ZorYollardanAsipGelenim arkadaşlar mesela pazar gece ozel hastaneye acıle gıttınız şiddetli kasık agrsı sebebiyle agrı kesıcı serum takıp düşük önleyici ıgne yapıp yarın kadın dogumcuna gorun deseler ertesı gun yıne muayene parası verıyo muyuz girişte
arslanmerve57 ZorYollardanAsipGelenim evet canım acil ayrı poliklinik ayrı giriş işlemleri olduğu için ekstra ücret yine ödüyorsun.
Rabia95 ZorYollardanAsipGelenim benim ki tam tersi olmuştu üç gün önce gitmiştim muayeneye sonra gece acile gittim 10 gün süresi olduğu için alınmadı.
Tgbb ZorYollardanAsipGelenim acil ayrı ödeme alır muayenehaneler farklı ödeme alır. Acilde yapılan çoğu müdahaleden ücret alınmaz mesela. Hastane duvarlarında hepsi yazar. Yani ikisini de ayrı hastaneymiş gibi düşünün.
Esme ZorYollardanAsipGelenim aynı gün ve aynı olayla gittim acile pazar günü iki üç gün sonra doktora yine göründüm ama ücret alınmadı . 10 gün süresi var
ZorYollardanAsipGelenim arslanmerve57 cok aşırı pahalı ya tamam bebegım ıcın herşeye değer ama bu aralar sıkıntıdayız burdakı devlet hastanesınde 3 virüslü hasta varmıs karantınada orayada gidemiyorum dun 283 lıra ödedim yarında gidersem 165te yarın oducem gelsın kredı kartı gıtsın eksı bakıyeler😑