Milasmomm Kızlar progestan kullanmaya başladım bugün 2.gün vajinal olana kullanıyorum.Uyguladıktan sonra sizdede idrar da beyaz beyaz damlalar oluyor mu
Esenburhan123 Milasmomm evet canım ilaç eridiği için geliyor oalbildiginxe geri ittir bende kullanıyorum
Nihall23 Milasmomm bende yutarak kullanıyorum progestani bendede beyaz akıntı var ilaçın genel yan etkisi mi acaba
Esenburhan123 Aycicegim bugün normal hersey sadece göğüslerimin ucu cok belirgin akşam cok kötüydü Yemek yedikten sonra sindirim problemi yaşıyorum karnım şişiyor. Yarın eşimi kaldırabilirsem kan vermeye gidicemmmm
Azemiram Bende ağızdan alıyorum 2 kutu bitti 3 e geçtim ve kullandığımdan beri beyaz akıntım var sürekli her gün
Aycicegim Esenburhan123 canım bende anlatayım adetime 6gun kaldı bende tek değişiklik su gibi akintım oluyor altıma yapmışım gibi 🤭 adet olmadan göğüslerim acırdı şuan o açıma hiç yok sanki göğüslerinin ici boş gibi yumuşak oldu hatta 🤣 kafayı yicem belirsizlik cok zormus 😍
Esenburhan123 Milasmomm benim vaginam cok yumuşadı ilk zamanki gibi değil suan gebe değilim aöa bakalım sende bi değişiklik var mı
Esenburhan123 Aycicegim 10 i. gün yapıp 2 günde bir tekrar etmek istiyorum yüksekse değilsede adetimi beklerim Çünkü geçen Temmuz da bir kimyasal gebelik geçirdim