Esarikay Buse62 3800 du 10 gün önce canım. Artık tam olcemiyor Dr kafası kanala gömülü yanlış çıkıyor olcumlerim diyor
Buse62 Esarikay benimde 3700 dü 39 haftama girdigimde doktor da bana aynısını dedi ekrana sıgmıyor. Ben dedm zor olurmu normal 4.5 kiloya kadar sıkıntı yok dedi devlet hastanesi oldugu için öyle dedi. 39+5 haftamdayım şuan da
glnihal Esarikay Ygmrrrr benim de 36+2ve karnım aşağıya indi. Açılmam da var. Her an geldi gelebilir durum. Karın aşağıda derken yani nasıl oluyor.. Karnınız bir top gibi görünümdeyken, şimdi armut gibi duruyor aşağıya inince.
merve21_ Olich sagol canım benim Allah razı olsun ne güzel işte o an öğreneceksiniz çok ayrı bir mutluluk verecek Rabim tüm isteyen herkezde bu güzel duyguyu yaşatmayı nasip etsin inşallah 2.ciyi düşünürsem belki bende böyle birşey yaparım 😀😀
Olich merve21_ inşallah 🥰 çok güzel duygular bunlar. Cinsiyet öğrenmeme konusunda ben ve eşim pişman değiliz. Tekrar olsa tekrar öyle olsun diyor eşim. Sağlıcakla kal 😘😘
merve21_ Asd123hjkl vala bende en çok bu yüzden istiyorum gelmesini evimiz de kalalım çıkmayalım diye rabimin bir bildiği vardır onların da Bi zamanı var o zamanı bekliyorlar işte
Asd123hjkl merve21_ aynen öyle bende artık hayırlısı diyorum demek ki böyle vakitde gelceklermiş rabbim korur inşallah
198723 Esarikay kaç kilo bebiş benim bebisinde kafa yapısı biraz büyük dedi 37 haftalık halen dönmemiş nisan ilk haftası sezeryan olur dedi büyük ihtimal