Busra_B03 Denizlide yaşayan hamişler merhaba 🤰🏻 Ayrıntılı ultrason yaptıran veya yaptıracak olanlar varmı ? Nereye gittiniz , memnun kaldınız mı, fiyat aralığı neydi ? 🙃 Tecrübelerinizi paylaşır mısınız ? 😇🌸
Filiztugrul_07 Busra_B03 canim ben denipolde yaptirdim baya ilgili bir doktor yapti ..Ama benim ikizlerim oldugu icin 300 tek gebeliklerde biraz daha uygunmus …
-Alay-mehmet-1502 Bende bugün gittim ultrapark bebekte parlak bagırsak var dedi bişey anlamadım 😣 doktorumu aradım ortalık sıkıntılı oldugu için 2 hafta sonra gel dedi ben ktrol edicem. Gnelde bazı bebeklerde görülebiliyormus. Ama ben bişeycik anlayamadım kafam 🤯🤯
-Alay-mehmet-1502 Bende bugün gittim ultrapark bebekte parlak bagırsak var dedi bişey anlamadım 😣 doktorumu aradım ortalık sıkıntılı oldugu için 2 hafta sonra gel dedi ben ktrol edicem. Gnelde bazı bebeklerde görülebiliyormus. Ama ben bişeycik anlayamadım kafam 🤯🤯
Hasibedenizli Çağrı Güvene gittik bizde çok ilgili bir doktor kesinlikle tavsiye ederim benim doktorum Murat karayel o yönlendirdi çağrı beye detaylı ultrason için
Ozlemm20 Hasibedenizli canım ne kadara yaptırdın ücret olarak ve Murat kareyelden memnun musun bende ilk defa gittim ona 5+5 hamileyim 7 haftalik olunca gel kalp atışlarına bakalım dedi
Hasibedenizli Ozlemm20 merhaba Murat beyden çok memnunum 2. Gebeliğim benim ilk oğlum 12 yaşında Murat beydi doktorum şimdi 2. Hamileliğim yine Murat bey kesinlikte tavsiye ederim çağrı bey 250 tl aldı