Aycicegim Mucizem__1 a_burcu_bur bende hayırlısıyla transferi beklıyorum 13 tane 5.gün embriyom var 1 tane transfer edecekler
a_burcu_bur Aycicegim ben 7 tane dendiğinde biraz üzülüp umutsuzluğa kapılmıştım çünkü internetten okuduğumda ideal sayının 8den başladığı yazıyodu ama çok şükür tuttu 🤲
Aycicegim a_burcu_bur önemli olan sayısı değil kalıtesi canım boş yere canını sıkmışssn ne güzel bebişin seninle darısı tez vakitte hayırlısıyla başıma inşallah ve cümlemize 💐
Selenimom Sonsuzkez1 ay bana da 1 mayısta 2 embriyo transfer edildi inşallah benim de ikizlerim olur 🥰
Aycicegim Selenimom hadi hayırlısı olsun inşallah 🤲🏻 estrofem kullanıyorum şimdi adetin 2.günü başlattı doktorum 4.günüm normalde çok yogun kanamam olurdu bu ilaçtan mıdır nedir çok azaldı kanamam sizinde öyle mi olmuştu
Aycicegim Selenimom transfere kadar başka ilaçlar kullanmış mıydınız? bana bir sürü ilaç yazdı 30 tane iğne var falan şimdi sadece estrofem alıyorum
Selenimom Aycicegim lucrin iğne kullandım. Folik asit. Estrofem ve progestan. Bi de son 1 hafta kala oksapar kan sulandirici başladım çünkü bende pıhtılasma sorunu var
Aycicegim Selenimom benimde enox 4000 ve progestan var iğneler olarak. Progestan kapsül de var. Prednol, azitro, corasprin, folik asit 🙄 bana çok geldi de acaba dedim benim kadar kullanan var mı
DeryaaSrbst Aycicegim benimde çikolata kıstım var sol yumurtalıkta 2 cm. 1 kez aşılama yaptırdık olmadı 2. Cisi için başladık bu sefer de yumurta kalitesi bozuk şekli kötü tutma ihtimali düşük boşuna para harcama aşılamaya kendiniz deneyin dedi ve sadece çatlatma iğnesini vuruldum. Aşılama yapılmadı. Adet günüm geldi ve adet olmadım şuan 9+2 yız. Tutma ihtimali düşük dediği yumurta tuttu 😍♥️
Aycicegim DeryaaSrbst böyle kendiliğinden hamile kalanlara çok imreniyorum maşallah Allah ol derse olur 🤲🏻❤️ sağ salim de kucağınıza alırsınız inşallah 💐
DeryaaSrbst Aycicegim amin inşallah allahım isteyen herkese sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏 herşeyin bir zamanı varmış demek allahım ol derse herşey oluverir. Canımızı sıkmak sadece bize zarar veriyor
Aycicegim Selenimom dondurulmuş embriyonuz adetin gününüzü 1.gün sayarsak kaçıncı gün transfer oldunuz