Nuriiiiii Arkadaslar dışarı cıkmayanlar market alışverişini nasıl yapıyorsunuz, virüsten dolayı net alışverişi güvenilir olur mu ?
Deletedmom138 Nuriiiiii çıkıyorum 😁 ama genelde getirden, banabiden migros sanal marketten alışveriş yapan biriyim pek markete gitme huyum yoktur
seda1anne Nuriiiiii elime eldivenimi takıyorum yapıyorum 26 haftalık hamileyim , gelince de üst baş çıkarıyorum balkona bırakıyorum Aldıklarımı da sirkeli su ile siliyorum
Deletedmom124 Deletedmom138 biz gelisemedik daha o kadar 😆😆😆 mecbur cikiuorum arada oksuruuorum insanlar vebali gibi bakıyor hamile hamile saldiracaklar diye korkuyorum 😀😀😀
Nuriiiiii Deletedmom138 bende ilk kez nettrn market alışverişi yapmayı düşğndğm ama biraz cesaret edemedim virüsten dolayı, güvenilir mi acaba
Deletedmom124 Deletedmom138 Hatay merkezde oturuyorum kim getirecek canım millet popo korkusundan dışarıya çıkmıyor sabah kahve almaya gittim in cin top oynuyor sokaklarda 😀😀😀 Fink atıp geldim hemen 🙈🙈🙈
Deletedmom138 Nuriiiiii yani markete gitsenizde aynı öylede aynı ben her türlü dezenfekte ediyorum aldıklarımı
Nuriiiiii Bizim burada yaslılar sokağa çıkmasın denildi ama bizimkiler yanlış anladı apartmanın önünde kamelyada oturuyorşar
Deletedmom124 Deletedmom138 birşey olmaz Allah’ın izninden bana adamı keserim ama çok kişi saldırırsa dogutturular beni 😀😀😀
Tgbb Nuriiiiii ben bir kez eldiven maske ile dışarı çıktım ama büyük pişman oldum hapşıranlar öksürenler deli dana gibi dışarda dolaşanlar. Her yer virüs yani. Artık internetten sanal marketten yapıyorum alışverişimi. Paketler gelince de yıkıyorum sirkeli su çamaşır suyu vs ile. Sakın sakın çıkmayın özellikle hamileler. Evde kalmak yoğun bakımda kalmaktan daha iyidir.
Tgbb Nuriiiiii carrefourun sanal marketinden. Şu ara yoğun hep 3 gün önceden sipariş vermek gerekiyor
Deletedmom124 mlsmrtgll genelde a101 şok tan alışveriş yapiyroum canım migrostan un falan aliyroum 😀🙈
Momof2child 26 haftaligiz cok sukur Bebegime 2zibindan baska bisey almadm henuz doguma 1ay kalmis falan INSALLAH BI KEREDE ALIP GELICEM