Mercimek_Annesi Kızlar nisanın başında hastaneye kontrole gitmem grekyo ama virüsten dolayı korkuyorum kan sonuçlarım var onları göstermem grekyo ppliknikligi arıyorum bakmıyorlar telefonlara. Siz nabmayi düşünüyorsunuz bu konuda 30 haftalık hamileyim
Ygmroglcn Mercimek_Annesi canım bunu sorman hata mutlaka ve mutlakaa doktora gitmelisin lütfen bebeğini düşün şuan bişey olmayabilir ama bişey olduğunda evde fark edemezsin tedbirini al ve git eve geldiğindede tüm kıyafetlerini makinaya at 60 derecede yıka ve duş al korkma tedbirlerini aldıktan sonra kontroller asla atlanmamalı
Gamzenur60 Mercimek_Annesi poliklinikler kapalı canım istesemde gidemezsin devlet hastanelerindekiler kapalı daha doğrusu yanlış bilgi vermim de. Inşallah açılır nisan başına kadar ama hiç sanmıyorum 🤷♀️
spiker_anne Mercimek_Annesi bn ögleden sonraya aliyorum randevuyu bomboş oluyo hastane doktorda musait oldugu icin oturup sohbet bile ediyoruz
mervearslantas Mercimek_Annesi e nabız sisteminden sonuçlarıma bakar anormal gördüğüm sonuç varsa öyle giderdim (misal idrar yolu enf.) Ben de 30 haftalık hamileyim normalde önümüzdeki hafta kontrol var ama 32. Hafta da çalışamaz raporu için gidicem. Üst üste 2 hafta gitmeyim diye kontrole 32. Haftada gitmeyi düşünüyorum. O süreye kadar acil bir durum oluşmaz ise tabi…
Ygmroglcn Mercimek_Annesi canım ya gitmezsen çocuğunun bir sıkıntısı ortaya çıkıcakken çıkmazda he tabiki bişey çıkmayadabilir ama neden riske atıyorsun bebeğini
Alpelin Bende gitmen gerektiğini düşünüyorum önlemlerini aldıktan snra dikkt ettikten sonra hiç bişey olmaz cnm