Pnr-omr Kızlar mutlu Pazarlar… 9+5 haftalık hamileyim iki gündür canım sürekli kokoreç çekiyor doktora sormayı da unuttum bir sakıncası var mı aranızda soran oldu zararlı olur mu bebeğe acaba ?
Nazliiiiii Pnr-omr benimde ilk ay bırı yanımda anlattı kutur kutur kokorec dye ballandra ballandra anlttı cok cnm istedı yedım bn bişi de olmadi cnm bnm olcgnıda sanmıom
Nazliiiiii Pnr-omr ye canım bişi olmaz ki ben iki üç defa yedim başlarda şimdi 7 aylık hamılyım olsa bıda yerım 😁
Pnr-omr 1Anne_ tat meselesi mesela bende asla yumurta ve süt içemem bende aynısını bunları yiyip içenler için düşünüyorum 😄😄😄😄
Zehraaktas meliccccc bide fransadayım burda da yok herhalde bilmiyorum zaten Türkiyedede çok çekiyordu ama nasip olmadı yemek
Kardelenyigit Doktorumun bana yasak koyduğu tek şeydi sakatat ürünleri 😊 ben ki şırdan kokoreç haftada 1 mutlaka yerdim 7 ay oldu ağzıma sürmedim canım tabi ki istedi ama mecburen yemedim 🤷🏻♀️🥰
Pnr-omr 1Anne_ bende ilk başlarda görüntüsünden dolayı hiç yemedim bir gün eşim zorladı görüntüyü unut sadece tadına bak dedi 2 senedir ondan çok ben yiyorum 😄😄😄