Damla_K Seccadmv insallah zamanında gelir canım sag salim ah ah zaten pimpirikli oluyoruz bi de sorun yasayınca en güzel zamanlar zehir oluyo iste. Düzeldi mi son durumu ne yoksa hala ters gelis mi. Benimde oglum var 19 aylık bu da 18 hafta olcak yarın kız diyorlar insallah kız olur bi kız bi erkek iyi olur diyorum önemli olan saglık basta tabi
Seccadmv Damla_K Allah sag salim kucagina almayi nasib etsin sonuncu defa kafasi geliyor demisdi bir hafta icinde donmusdu simdi bilmiyorum bu cocuk o kadar haraketli belkide yine donmusdur Allah hepimize rahat saglikli doğum nasib etsin
Damla_K Seccadmv amin canım insallah. İnsallah döner bebegin dogum anında kolay rahat cok guzel hatırlayacağın bir dogumun olsun insallah saglıkla
Deletedmom115 berel15 gittiniz mi hastaneye acaba, ben de oturduğum yerden endişelendim, serinkanlı olun gelmiyorsa gelmesin, bu kadar sancıya insan en azından senin için yapabileceğim bir şey var mı diye sorar
berel15 Deletedmom115 Teşekkür ederim canım sağolasın, ılık duş aldım uzanıyorum biraz rahatladım canım saatlerdir yanıma gelmedi bişey demedi sizler kadar düşünmedi beni tenezzül etmedi anlayacağın. Kimin çocuğunu taşıyorum sanki ben düşündükçe üzülüyorum sabır ediyorum canım
berel15 ozlem_sngl duş aldım canım uzandım arada rahmime bıçak batıyor gibi ama bel ağrım hafiflemişti yine geliyor sanırım yavaştan
RecepAliMom berel15 aynı anlattığın sekilde banada oldu 1 hafta önce felan nst de sancım cktı yatıs vercekti doktor salgn yuzunden istemedm ilaç verdi eve geldim erken doğum rskim var sende aksatma daha haftan düşük
AyaYlmazYldrm RecepAliMom sen hazirlan ben gidiyorum de bak nasil gelecek bide glmese glmesin ona bqgli deilsin ya bin taksiye git
berel15 RecepAliMom uyumuş bile salonda canım kalktım çamaşırları asmaya gittim o ara gördüm adamın dünya umrunda değil tutamıyorum kendimi ağlamamk için ya
berel15 Seccadmv duştan sonra hafifledi canım Allah razı olsun gece artmazsa yarın doktora gidicem inşallah
Seccadmv berel15 cok şükür aynisi benimde başıma gelmisdi ama yinede sen doktora mutlaka git inşAllah bir şeyin olmaz ama yinede onlem almak iyi
berel15 Emin_e teşekkür ederim duştan sonra rahatladım canım gece kötüleşmezsem sabaha doktora gideceğim nasipse