Ocean Kızlar bugün 3. Günüm zorunlu spinal sezeryan oldum çok kötü baş ağrısı çekiuorum ne yapmam lazm
Gokser Ocean Öncelikle hayırlı olsun, sağlıkla büyüsün bebişinşz🍀 benim duyduğum bol kahve içmek iyi geliyor, filtre olur, nescafe olur, Türk kahvesi olur… yani aslında kafesin almak… Çok geçmiş olsun🙏
gezentianne Ocean Benim için sezaryenin en zor günü 3. günüydü allah kolaylık versin geçecek bol su için dinlenin
Kuzularimm Canım öncelikle geçmiş olsun bebisini sağlıkla büyüt inşallah seni korkutmak ve üzmek istemem ama bende spinal sezeryanla doğum yaptım ve inanılmaz bel ağrısı kaldı suan oğlum 3 yaşında hala kendime gelmiş değilim yapabilecegin tek şey bol kahve tüketmek 🤗
Kbrckbln Ocean haatanede yemek yıyebılırsın dedıklerı gıbı bol bol soguk cay nwscafe ve tatlı tuketmen gerekıyordu şuan için çok bi işe yaramaz canım doktorun muhtemelen kı agrı kesıcı vermıstır ondan içebilirsin allah yardımcın olsun
Ocean Kbrckbln hemşireler hiç öyle demedi sadece kahve iç dediler okadar ve ben içtiğim halde çok kötü oldum
Kbrckbln Ocean yaa banada anestezici söylemişti 😊 peşine de doktorum soyledı kontrole geldıgınde valla tatlım bilemem şifa niyetine diyerek bol bol sıvı tüket nescafe soguk çay tatlı tüket bunları şekersiz türk lahvesi gecer bir kaç güne kadar inşallah
Furelcag Ocean banada olmuştu Allahım o nasıl dayanılmaz bir ağrıydı öyle. Doktorundan kafein ilacı iste ve bol bol su tüket 10 güne anca geçmişti kafanı bol zamanlarda hep yastığa koy
Furelcag Ocean çok zor biliyorum oğlum kuvözde kalmıştı 10 gün boyunca süt sağmaya kalkıyordum ağlıyordum resmen başımın ağrısından gözlerimden yaş geliyordu. Kafamı tülbentle sımsıkı sıkıyordum biraz hafifletiyordu bir dene istersen belki iyi gelir bol bol su tüket birde
Asianyx Ocean merhaba bende cumartesi spinal anestezi ile sezeryana alındım. Bana da bol su ve kahve demişlerdi ama kafein tüketmeyi tercih etmedim bol bol su içtim hiç baş ağrım olmadı 7saat sonra ayağa kalktım sadece ilk kalkışta biraz ağrı hissettim baş dönmesi ile birlikte okadar 24saat sonrada tedavi red imzalayip taburcu oldum tavsiyem bol bol su içip olabildiğince hareket halinde olmanız sizi en iyi toparlayan bu ikisi. Bugün ucuncu günümdu ara ara ameliyat bölgemde yuzeyel değil ama icerde ağrı hissediyorum o kadar o agrida ne kadar uzun süre hareketsiz kalırsam o kadar çok hissettirdi bugün kendini kalkıp yürüdükçe hafifledi
Ocean Asianyx canm bende. Çok büyük etki gösterdi neler yapmadmki günde 6 lt su içneye çalışıyorum yok bugün serum yedim kulaklarımda uğultu ses beni mahvetti geçmiyor😭 doğum yaptğmda 2 gün hiç uyumadm onla alakası olablirmi acaba
Asianyx Ocean uykusuzlukta etkiler tabi ki ben spinalin etkisi geçene kadar bı iki saat uyuma şansı bulmuştum sonrasında bende hiç uyuyamadım yinede dediğim gibi hareket ettikçe açıldım o ilk baslardaki ağırlık hissi zamanla azaldı tabi bunyeden bünyeye göre de değişiyor etkileri ama uykusuzlukla baş ağrısı kısır döngü gibi birbirini tetikler durur zaten dinlenmeye çalış her fırsatta yarım saatlik uyku bile farkettirir.sütün geldi mi hemen bebeği emziriyor musun?
Ocean Asianyx medipol mega da yaptm sütün var dediler hep 15 dk emzir dediler 2 satte bi kanalkar hep tıkalıymış bebek boş çekip hep kilo kaybetti ben 3970 gram doğurdum şuan 3500 eve geldm göğsüme sıcak su masaj pompa kanallar açtm bu süreçte doktor mama takviyesi başladı yarın doktora gdcez kilo almışmı bakıcaz hergğn çağryolar bugün gitmedim bi ortalık da berbat
Asianyx Ocean sezeryan sonrası en büyük sorun bu sanırım biz de bı süt mücadelesi veriyoruz en başından yoktu farkettik üçüncü saat başladık biz mamaya doğum kilosu ile hastaneden çıkış arasında 90gr falan eksilme vardı şükür ama çabuk toparliyorlar hiç takma kafaya o kaybı ne şanslısın ki açılmış kanallarin benim henüz sütüm gelmedi yine de gunduzleri her mama öncesi veriyorum boş memeyi çekiyor bı on dk
Ocean Asianyx sana tavsiyem kaynar suyun altına gir masaj yap hep sağma makinesiyle sağ açılcak öyle bide ben humana stii tea başladm doğum yapar yapmaz o çok süt yapyor
Asianyx Ocean çay hariç diğerlerini yapıyorum hep henüz bir şey yok çayı da deneyeceğim teşekkür ederim