Fulyag Cildim çok hassas ve güneşte hemen kaşınıp kızarmaya başlıyorum. O yüzden güneş kremi arayışına girdim. Güvenle kullanabileceğim kremler hangileri? Güneş kremi kullananlar hangi ürünleri tercih ettiniz?
[silindi] Fulyag solante pregna. Hamileler için güneş kremi çoğu hamilede bundan kullanır . Çok yüksek korumaya sahiptir
Cansummm Fulyag solante pregna 50 faktör gerçekten iyi bir güneş kremi bende beyaz tenliyim ve çok kızarıyorum güneşte.kremden çok memnunum.
Kalkansongl Fulyag beyaz tenliyim ve cildim cok hassa sebamed kullanıyorm cok memnunum tavsiye ederim size de
Fulyag Cansummm Ben esmer olmama rağmen güneş hassasiyetim çok yüksek özellikle el ve boynum kızarıp kaşıdıkça kabarıyor o yüzden gerçekten zarar vermeyecek etkili bir kreme ihtiyacım var. Bu kreme hemen bakayım 😊
[silindi] Kbr benimde t bölgem yağlı hiçbir sorun yapmadı bende zaten yağlı yağlı bi güneş kremi değil. Dağıtması zor biraz yağlı olsa çok kolay dağılır ama değil
Arya92 Fulyag solenta pregna Hamileler için.normalde solenta kullanıyordum koruyuculugu harika şimdi pregna aldim
Cenkerim Benimde cene bolgem kizardi kasindi sonrada derisi dokulyo hatta 1 haftadr dokulyo kizariklik bazen hafif kasiniyo buda mi gunesten yoksa