Ozgegoktug92 Kızlar hafif sarımsı ve sümüksü nişanım geldi ama su ve sancı yok hemen doktora gitmelimiyim sizce ?
Zhrnz Ozgegoktug92 bende 36+4 um bendede son donemde cok oldu hatta bi.defasinda bisi.dustu hissettim yogun sekilde umuksu sariyesile kacan nisan saniyodum ama degilmis son donemde olabiliyomus ama herkesde farkli sanci.su vs gelirse dr gidersin
Gunay_18 Hemen gitme bence sancin yoksa sancılarını evde karşıla suyun gelmediği sürece bı sikinti olmaz sancilarini takip et 10 dk düşünce gidersin çünkü hasteneler fazla güvenli deyil suyun gelmediği sürece gitme derim ben
Glamour1 Bende de 2 gün önce 35+4 De nisanim geldi ebeye haber verdim evde kal durumunu takip et sancin siddetlenir bebek hareket etmezse gel dedi. Geceleri kasilmam oluyor ama geciyo
EDT Ozgegoktug92 Canım benimde sabahtan beri sümüksü ve ve sarı renk de geliyo adet ağrım da var duş aldım geçmedi ama bende bekliyorum daha yoğun ağrım olsun veya suyum gelsin diye sende sancılar başladı mı
Ozgegoktug92 EDT sendeki olanlar bendede var adet sancısı gibi ağrı oluyo sadece biraz daha şiddetlenmesini bekliyorum
Hacerevgin Ozgegoktug92 canim benimde öyle çok geliyor neredeyse her sabah yeşil sarımsı 3 tirnak kadar yoğun oluyor enfeksiyondan kaynaklı olabiliyor enfeksiyonum vardi ben hep ona bagladim çünkü nisan kanlı diye biliyorum bende ikisi farkli seyler olabilir
EDT Ozgegoktug92 Nasıl oldun canım arttı mı benim karnım baya kasılmalara başladı belim de ağrım var akıntı halâ devam ediyor
Ozgegoktug92 EDT akıntı devam ediyo hafif bel ve sırt ağrımda var sürekli hareket ediyorum belki açılma vardır devam etsin diye