Glstan27 Kizlar 31+2 gunluk hamileyim 2 gundur karnim yumusamis ve kuculmus sizce normal mi bazilari diyor dogum pozizyonunu almis ama daha cok erken bazilarida gazin gecmis diyor lyle olan varsa bi yazabilir mi korkuyorum🙄
Sibelilhami Glstan27 bende 31. Haftadayım bende küçüldüğünü düşünüyorum ama sebebini bilmiyorum yarın hastaneye gideceğim gelişimi için çünkü doktor gelişim geriliği olabilir demişti bana
Zhrnz Glstan27 bende 36+4 um benimde.kuculdu basida yukarda ama hareketleri iyise korkulcak bisi yoktur
Esarikay Glstan27 38+5 im o haftalarda bende küçüldüğünü düşünmüştüm ama doktorum kemiklerin arası acildigi için bebek yerleşiyor o yüzden sana küçülmüş geliyor demişti
Glstan27 Sibelilhami ben 2 hafta once gittim normaldi gelisimi 2 hafta sonra rendevum var daha insllah bisey cikmaz
tugce95 dündne beri eşime aynısını söylüyorum diyorki kuruntu yapıyosun evde kalmaktan aynısı ama yumusadı kücüldü sanki baktıkca canım skılıyo 31+2günlüğüz bizde
Glstan27 tugce95 ayni bende diyorum yok kuculmemis diyor ya hissediyorum resimlere bakiyorum hem kuculmus hem yumusamis simdi biseyde yapamiyorum fransada yasiyorum disari cikma yasagi var 2 hafta sonra daha randevum ama hareketleri guzel o yonden kafam rahar biraz
Sibelilhami Glstan27 inşallah bir şey çıkmaz yorumda da söyledikleri gibi yerleşmesiyle alakalıdır belki 😊
tugce95 Glstan27 aynı benmde nisan başında randevum bende erken gitmek istemiyorum acıkcası hastaneye oldgnca gitmemeye calısıorm hareket hissediyorum ama bakalım hayırlısı illaki yasayan vardır yazacaktır:)
Esr36 Glstan27 Valla benimde oyle oldu o zmanlarda canim bence normal bebek dogum pozisyonu aldığı icin oyleyani stres yapma kendine