Aysegulum27_ Kızlar dört haftalık hamileyim bende de kahverengi lekelenme var progestan iğne fitil kullanıyorum inşallah eöer tedirginim
RabiaMG Mervedkn benim sansima hemsirede doktorda iyi degildi canim yatiyorum bende detayli yarin ogrenicem İnsallah hepimiz en kisa surede atlatiriz 🤲🏻
gozdelilip Amin inşallah kızlar ben de sürekli yatıyorum şimdi iğne yok cuma gününkalp atışını duymaya gidince iğne gerekirse yapsın dicem ya bu stres beni daha çok öldürecek
Drysglm98 7+5 son iki gündür siyah koyu kahve akintim oldu. Dün akşamda kanama oldu. Acile geldim yatış dedi düşük riski var dedi . Bugünde hastanedeyim hala kanama geliyor arada. Ama bebeğime bakıyorlar duruyor kese sağlam kalp atışı var
Drysglm98 Mervedkn inşallah canım. Korkuyorum da, hala hastanedeyim hala kanama az az var dua edin anneler olarak.
gozdelilip İnşallah bir şey olmaz canım hepimiz de aynı şey var kanama ben yatınca geçti zaten benim öyle aşırı gelmedi ama aşırı gelen tanıdıklar da var iğne hap bir şekilde bebekleri aldılar inşallah biz de alırız
Ayseegulll Mervedkn kese etrafında kanama alanın olabilir.yerleşme kanaması olamaz onun için geç.ben 5haftalıkken basladım kanamaya on haftalığım hala kanıyorum benimki çok şiddetli yatak istirahati verdi dr ve iğne.düşük riskim var.önleminizi erken alın.yatın hiç kalkmayın pregestan vercektr doktor hemen
Ayseegulll Drysglm98 Mervedkn pluton depot diye bi iğne var haftada bir kere vuruluyor verdimi size çok etkili bir iğne gerçi bana hiç biri fayda etmedi diye günde iki kere göbekten iğneye basladım inşallah gerek kalmaz
Zeyneptoprak Mervedkn bendede olmuştu doktorum 8. Haftada yerleşme olmaz dedi kesilip kesilmediğini bilemezsin maalesef kan gelmediği kanama olmadığı anlamın gelmiyor içerde birikip sonra birden inebiliyo doktora gitmelisin bence mutlaka ultrasondan bakılmalı