38/6.günü gece uyandığımda birkaç damla kamngelmişti önemsemedim ama buradaki arkadaşlarımin doktora yazın acile gidin dediler bende doktora yazdım saat 01 civarı.doktorum 4 gibi kanama az ama acile gitmem gerektiğini söyledi 6da acile gittim nst çekildimn doktora attım.doktor hastaneye geleceğini beklemem gerektiğini söyledi sonra bebeğe ultrason ile baktı.çarı muaynesi yapalım dedi ilk kez .somrası 2 cm açıklık var bu ortamda seni hemen doğurtmak istiyorum dedi.ben hazır değildim ama açılma açısından da sevinmiştim ağlayarak tamam dedim.suni sancıya saat 10 da başlandı ama bebek kalp atışları düzensiz olduğu için sancı seviyesi çok azdı . Akşam 6 ydı akşam yemeğindeydi hastanenin onu yedikten somra ağrılar artttı epidtal istediğim için açıklık 4 5 cm olmuş dedi ve belden iğnem yapıldı. Somrası sancılar kolay geçti ta ki son ana kadar benek kafasını baskıladıkça büyük vc hissi verdi ve geçmek bilmedi yarım saat çektim açıklık 8 cm dediler doğumhaneye girdim.doktor hemen geldi 9 buçuk gibiydi birde o baktı açıklığa güzel on cm dedi ve sancı gelince ıkın dedi.ilk sancıda ıkındım sancı gitti ikincide karşıma bastırdılar ıkındım doktor bebeği çıkarttı hemen ağladı bebek.somra eşi çoksun diye masaj yaptılar eşi de çıktı zor değildi.sonrası dikiş işim çok uzun sürdü doktor iç be dıştan kaç dikiş attı bilmiyorum ama bebek 10 dakikada doğdu benim dikişler bir saat sürdü.çok uğrasirı doktor ama şükür ayağa kalkıp bebeğime bakıyorum