Durdane19 Meraba anneler 27 haftalık olduk tam hareketlerini 2 haftadır net bir şekilde hissediyorum bazen gayet güzel hareketli oluyor bazende durgun sonradan ediyor sizdede oluyormu kilomdan dolayı sanırım çok aşırı hissedemiyorum bazen çevremdekiler hergün aynı olmaz oda uyuyodur dıyolar ama ben endişeleniyorum etmedinde ☺️☺️🌸
Derin_Demir Durdane19 canım ben korkudan doktora bile gittim. Ultrasonda çok hareketli ama ben hissetmiyorum dedim doktorum şaşırdı. Ama şimdi olayı çözdüm 1 gün çok çok hareketliyse 3 4 gün canı isterse hareket ediyor sıpa 😂🙈 göbek yağı çok etkiliyormuş bende de var ordan biliyorum. Ben şimdi 31+1 im hissetmemek mümkün değil 1 2 haftaya daha da hissedersin 🥰🥰
Nur_seda Durdane19 merak etmeyin ilk gebeliklerde öyle oluyor çünkü karın kaslarınız çok sert içeride halay bile çekse siz hissetmiyorsunuz😂 benim ilk gebeliğimde aynı anlattığınız gibiydi şu an ikinci gebeliğim 20. Haftadayım eşim bile dışarıdan izleyebiliyor yer değiştirdiği tekmeleri herşeyi dışarıdan görünüyor koyafeti bile kaldırmaya gerek yok yani. 16. Haftadan itibaren hissediliyor ikinci gebeliklerde çünkü karın kasları artık gevşemiş oluyor
Mondschein Hic endiselenme,cunku kensisi daha kucuk oldugu icin tekmeleri guclu degil hafta hafta tekme sayisi ve hissetmen artacak.Ben tekneleri hissettikce saat kacta atti diye not almistim.Sen de oyle yapabilirsin 😉
Durdane19 Derin_Demir sevindim çok şükür evet biZde ultrasyonda durmuyoruz evde uyuyoruz tam tersi gerekliyken 🥰🥰🙏🐣 biraz daha bekleyım o halde evet göbek yagı cok etkılıyor sanırım dedınız gıbı 🙁 saglıkla kucagımıza alalım inşallah🥰
Nur_seda Durdane19 kafana takacak en son şey olsun o😀 tadını çıkar ileride uyutmayacak seni okadar canını yakarak hareket edecek 😂
Merveedeniz Ya acaba tuhaflık terslik bende mi bende cok fazla hissediyorum ilk gebeligim ilk hareketini 17.Haftada hissettim Şimdi 20 haftalığız ama sürekli hissediyorum böyle bi baloncuk gibi sürekli pitir pitir bişey vuruyor gibi doktorum hissettiğin dogru dedi ama günde en az 20 kere hissediyorum nerde okusam daha hissetmeyen çok kisi var benimki fazla mı bu haftalar için
Durdane19 Merveedeniz kişiden kişiye degisiyor kuzu her bebekde bir olamaz dıyolar karın yapısıylada alakalı kı bıde kız bebekler erkeklere gore daha fazla hareket edermıs
Merveedeniz Durdane19 Doğru söylüyorsunuz sadece 1 kilo aldım karın yapımdan dolayi cok hissediyor olabilirim bebis erkek ama kız gibi hic durmuyo☺️