Derin_20 Tam bunu soracaktım bende deneyimli annelere temassız mı kulaktan mı hangi marka merak ediyorum 10 gün kaldı doğuma bi ateş ölçerimiz eksik

Ben de çok araştırdım ateş ölçer konusunu. Braun ve medisana arasında kalmıştım. Doktorum kulaktan olanın en doğru sonucu verdiğini söyledi. Onun üzerine e bebekten daha önce de yorumlarını okuyup beğendiğim medisana nın hem kulaktan hem alından ateş ölçerini aldım. Yaklaşık 10 gündür falan eşim ve ben de kullanıyoruz gayet tutarlı ölçüyor.

Senak e bebekdeki yorumları hep yanlış ölçtüğüne dair o yüzden pek güvenemedim ben🤔

AyaYlmazYldrm bende var zaten koltuk altı ama bebek için her zaman kullanışlı olmaz pratik değil bebek durmadığı zamanlar sağlıklı ölçüm yapılamaz

Derin_20 anam babam usulü olan ateş ölçer Koltuk altından cıvalı olan diğerleri hep dereceleri hastaneden farklı gösteriyor sürekli kalibrasyon ayarı istiyor.

Derin_20 hemşireyim hastanede wollex marka kullanıyorduk çok iyiydi gerçekten tavsiye ederim

Xiomi mihealth ateş ölçer suan 600 tl geçen aylarda almıştım ama yanlış ölçüyor cok övülmüştü üstelik

150403 wollexi bulamadık ya hiçbir yerde duydum onu birkaç yerden

Derin_20 çoğu ateş ölçer hakkında insanlar tutarsız ölçtüğünü yazmış bence çoğunun sebebi insanların nasıl ateş ölçer kullanıcağını bilmemesinden kaynaklı ben gayet memnunum şimdilik ☺️

Derin_20 braunun kulaktan ölçeninden aldım kullanan arkadaşım vardı çok memnundu internetteki yorumlarıda iyiydi.