Kullananlar en güvenilir ateş ölçer tavsiyesi istiyorum, kulaktan veya temassız hangisi sağlıklı sonuç veriyor? Bide hangi marka kullanıyorsunuz
En güvenilir en sağlıklı ateş ölçer?
Ben de çok araştırdım ateş ölçer konusunu. Braun ve medisana arasında kalmıştım. Doktorum kulaktan olanın en doğru sonucu verdiğini söyledi. Onun üzerine e bebekten daha önce de yorumlarını okuyup beğendiğim medisana nın hem kulaktan hem alından ateş ölçerini aldım. Yaklaşık 10 gündür falan eşim ve ben de kullanıyoruz gayet tutarlı ölçüyor.
Derin_20 canim temassizlar hep yanlis olcuyor benim evde 2 tane var en guzeli koltukalti ates olcer en dogrusunu o soyluyor
AyaYlmazYldrm bende var zaten koltuk altı ama bebek için her zaman kullanışlı olmaz pratik değil bebek durmadığı zamanlar sağlıklı ölçüm yapılamaz
Derin_20 klasık ateş ölçerler. Ve koltuk altı en ıyı deger. Temassız kullanmadım. Babyjeminkini kullanıyorum
Xiomi mihealth ateş ölçer suan 600 tl geçen aylarda almıştım ama yanlış ölçüyor cok övülmüştü üstelik
Derin_20 hem alindan aldim hemde koltuk altindan ikisinide eczaneden aldim nimomed markasi ben memnunum
Arasbaran aynen bende E bebekten babyjemm aldım