Wonderanne Akdenizbebisi sorma ya 32+5 olduk bugün 29+5te kilosu boyu önde bile gidiyordu 3 haftada sadece 300gram almış sınırda dedi üzüldüm bir hafta dikkat edicem yememe bakalım yeme içmeden mi yoksa başka sıkıntı mı var ona bakacak doktor bir hafta nasil geçer ki😣
Akdenizbebisi Wonderanne tahin pekmez baya çok iyi o kilo aldırmıştı bende biraz neden geriledi biranda acaba sen dikkat et yeterki inşallah hiç bir sıkıntı olmaz 🙏🏻 Maşallah az kaldı bebişin gelmesine ☺️
Zuzuum Akdenizbebisi kullanan arkadaşlarım çok memnundu kusmuğundan boğulmasını engelliyomuş bende oyüzden kiraz çekirdekli olanından almıştım kızıma kullanmak nasip olmadı oğluma kullanırım Allah nasip ederse🤲🏻
Akdenizbebisi Zuzuum rabbim sağlıkla huzurla kullandırmayı nasip etsin inşallah 🙏🏻 Ben BİM’e gelmişti ordan almıştım belki kullanmam diye benim kızım rahatına bayaaaa düşkün orda uyumayı sevmiyor ama gece yinede yatırıyorum beşiğinin içine koydum 😅
Wonderanne Akdenizbebisi bende çok seviyorum ama yapacak halim olmuyor çok çabuk yoruluyorum ağrılarım var
M_N_R Akdenizbebisi canim ya cok uzuldum😔ALLAHtan umudu kesme.Rabbik evladini sag salim sana bagiwlasin in we ALLAH.Bol bol Dua et.ALLAH seninde o gul bebegininde yardimcisi olsun🤲
Akdenizbebisi M_N_R 27 nisanda kucağıma aldım küçük bir bebek ama sağlıklı olsun da ☺️ Yarın 40 ımız çıkıyor
Ftrhn VeraEbru ben de bu hafta gittim bir hafta geriden geliyormuş karnı haftaya tekrar gel dedi bende bu bir hafta içimden pekmez ceviz muz et ağırlıklı beslencem inşallah faydası olur bebişe
VeraEbru Ftrhn inşallah olur benim fark etmişti. Sabah aç karnına bi yemek kaşığı, öğlen de yine bi yemek kaşığı. Akşam da tok karnına bi yemek kaşığı yiyordum. Aç karnına çok yendiği zaman bağırsakları etkileyebiliyor çünkü
Ftrhn Akdenizbebisi canım ben de şuan aynı durumdayım karın çevresi bir hafta geride ne oldu senin durum en son martt yazmışsın ?
Akdenizbebisi Ftrhn yarın 40 ımız çıkıyor 2.450 doğdu ultrasonda görünenden fazla çıktı hastaneden çıkarken 2.350 oldu ama çok şükür küvezde vs kalmadı 🙏🏻
M_N_R Akdenizbebisi ayyyy cok sevindimmm gercekten😍🙃ALLAH bagiwlasin.Anali babalo buyusun in we ALLAH🤲💖💫
Akdenizbebisi M_N_R çokk teşekkür ederim Allah razı olsun 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın inşallah 🙏🏻
Akdenizbebisi Wonderanne ben de tam tersiydim çok hareketliydim hamile olduğum anlaşılmazdı resmen ama gece çok yorgun halsiz düşüp uyurdum
Akdenizbebisi Wonderanne benimde şimdi öyle nasıl yorgun bitkinim emzirirken uyuya kalıyorum sürekli 😔