Happy_bebegim14 35+5 te 1900 gramdı 36+3 yani yarın tekrar gidicem bakıcak 3 hafta önce 160 gram aldım ondan sonraki hafta 140 gibi geçen hafta 122 gram aldı sürekli alması düşüyor 🤷🏻♀️ Ayrıntılı ultrasona 2 kere perinatolojiye gittim sıkıntı yok dediler bulamadılar sorunu kan akımına plesantasına kalp atışına her şeyine doktorum bakıyor baya inceliyor sorunu bulamıyorlar ama yinede almıyor 🤷🏻♀️ Doğunca hızlı kilo alıcak 1 yaşına kadar hatta kilolu olur yürüyünce zayıflar merak etme dedi 🤷🏻♀️ Medikalparktaki doktorum önemsememişti geride olmasını hatta bana bayaaa fazla söylüyordu hem boyunu hemde kilosunu gerilik var biraz 1500 gram bir hafta sonra gel dedi 31. Haftamdaydım söylediğinde gitmediğim hastane kalmadı resmen hepsi kalbi durabilir takip et hepsi 1300 gram söyledi hareketlerini en ufak şeyde ara erken alalım dediler 😥 bu doktora sonra geldim arkadaşım önerdi iyi ki de önermiş sakinleştiriyor beni 😔 senin bebeğinin kilosu daha iyimiş maşallah daha çok kilo alır inşallah 😔 37+1 yada 2 de almayı düşünüyor haftaya pazartesi yada salı günü 😔