Akdenizbebisi [bilinmeyen] daha fazla bile olmuştur 🙏🏻 Benim kızım çok zayıf ama yinede şükürler olsun bırakmıyor yavrum pes etmiyor sende öyle düşün kilosu iyi bence
Akdenizbebisi [bilinmeyen] daha fazla bile olmuştur 🙏🏻 Benim kızım çok zayıf ama yinede şükürler olsun bırakmıyor yavrum pes etmiyor sende öyle düşün kilosu iyi bence
Akdenizbebisi [bilinmeyen] senin çok iyimiş benim bebeğime göre 34+5 te gitmiştim 1788 di yarın tekrar gidicem bakayım ne kadar olmuş 😔
Mentuglale Akdenizbebisi sana dua edeceğim hayırlı haberlerle gel sende bana et Allah’a evlatlarımızı bize bağışlasın sağlıkla kucağımıza alalım 💙💙💙
Akdenizbebisi Mentuglale aminnnnnn inşallah 🙏🏻🙏🏻😔😔 acil sezeryan olabilirim doktorum sürekli hazırlıklı gel dedi geçen hafta çok korkuyorum ama belli etmiyorum 😔
Mentuglale Akdenizbebisi çok iyi anlıyorum seni Allah sana da bebeğine de güç versin sağlıkla doğsunlar da doğunca bol bol kilo aldırırız ☺️☺️
Akdenizbebisi Mentuglale rabbim evlatlarımızı sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻 11.30 da randevum var buğün 😔
Rwyayagmur Gunay_18 canm bende 22 haftada detaylıya gırdım 500 gram dedı normlamı acaba 500 gram 🙄az gldı bana sankı
Kbr_71 Akdenizbebisi cNm naptin bugünmü gideceksin doktora konusmustuk bi ara 3000 kiloya yaklaştıysa hiç korkma daha çabuk büyür
Gunay_18 Akdenizbebisi inşallahh güzel haberlerle gelirsin benim salı günümdü randevum 35+5 te 2071 gram olmuş çok sevindim inşallahh 40 haftamızi tamamlariz biraz daha alırlar kilo iki buçuk üç arası olsa yeter inşallah.Seninde güzel haberlerini bekliyoruz inşallah canım yaz mutlaka
Akdenizbebisi Gunay_18 niyet ettim zaten 🙏🏻 O kiloda doğsun birşey yapıcam 😔 haftaya gün vericek doktorum 37-38 arası doğum için 😔 şuan 35+5 im haftaya gittiğimde 36+5 olucam gün vericek 😔
Kbr_71 Akdenizbebisi kız nerden biliyosun daha gitmeden karamsar olma dur 2500 yaklastı insallah minik
Eligo Akdenizbebisi gittm canm 2500 olmuş rabbme bin skür 🤲 pes etme seninde insallah 37 38de 2500 olcak dr yapmadi amelyat sali gunune gn verdi bn 38 haftaligm suan
Akdenizbebisi Kbr_71 1788 di geçen hafta 😔ne zaman kilo aldı gelişimi biraz düzeldi diye gittiysem ağlayarak eve döndüm 😔