Nslhnakn Akdenizbebisi eşimin erkek kardeşi 1.300 olarak doğmuş mesela ve şuan gayet sağlıklı biri o yüzden içini ferah tut canım allahın izniyle inşallah sağlıkla kucağına alacaksın🙏🏻🌸
Zezemeze Akdenizbebisi aynı sizin yaşadıklarınızı yaşadım benim bebeğime de 1800 demişlerdi üç gün sonra başka doktor 2100 dedi ben de şaşırdım nasıl aldı diye ama şunu biliyorum ultrason ölçümleri aşırı fark ediyor o yüzden hiç takılmayın sağlıklıysa sorun yok. 34.haftada 1800 dü şimdi 40 hafta olduk 3400 olmuş içiniz rahat olsun önemli olan sağlıkmış ben çok ağlamıştım üzülmüştüm şimdi çok saçma geliyor üzülmem.
Akdenizbebisi Wonderanne ayyy onu söyledi gözlerim kocaman açıldı 2 kilo mu olmuş dedim 200 gram aşagı yukarı oynar ama kesin değil dedi 1.800 olsa bile çok iyi 🤭
Akdenizbebisi Zezemeze bende 10 gün falan ağladım mahvoldum resmen 😔 1 haftadır kendime geldim resmen inşallah bende de öyle olur 🙏🏻🙏🏻🤭 rabbim evladını sana bağışlasın inşallah 🙏🏻
gulbahcesi Ultrasona çok güvenmeyin derim kız kardeşim dün doğum yaptı cumartesi günü 2620 bir hafta geri demiş dün yani pazar günü doğduğunda 2870dogmus 1gunde o kiloyu alamayacagina göre yanilmislar
Merve_06_ Akdenizbebisi merhaba bende bugün gittim aynı gerilik devam.ediyor ama kilosu 1760 olmus şükür. Bugün tam 33 haftaya girdim bakalim üzülsem mi sevinsem mi bilmiyorum bende
Akdenizbebisi Merve_06_ ben artık üzülmüyorum gelişimi yeter ki düzelsin kiloyu zaten alır senin bebişin 2.500 3 olur ama Ben üzülünce hareketleri falan etkileniyor onu farkettim rabbim yardımcımız olsun inşallah sağlıkla yeter ki kucagımıza alalım gerisi zaten olur 🙏🏻
Akdenizbebisi Wonderanne zaman belli edicek 🤭 normalde 38 de gelsin diyordum şimdi durabildiği kadar dursun 🙈