Akdenizbebisi Saturn53 inşallah 🙏🏻Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün evlatlarımıza sağlıkla kavuşmamızı nasip etsin inşallah 🙏🏻
Akdenizbebisi Eligo dün okumuştum biri yazmıştı kilo aldırmak için her gün 1 tane yiyorum diye 🤭 havuç suyu direk su için harika herkes onu yapıyor
Esra_gunes Akdenizbebisi uzman tv yi izlemenizi ravsiye ederim kaan kocatepe bazen bebegin kilo faktoru genetik yapisal olabilir merak etmeyin insallah duzelir yediklerinize dikkat ederek
Akdenizbebisi Esra_gunes takip ediyorum arada bazı düşünceleri diğer doktorlardan çokkk Farklı aklım karışıyor 🤷🏻♀️
Wonderanne En son dün kontrollerde iyi çıktı sanki demi öyle demiştin konuştuk diye hatırlıyorum başka postta
Akdenizbebisi Senarslanceliktas geçen hafta 100 gram bu hafta 160 gram almış olması gerekenden bayaaa düşük ama alıyor çok şükür 🙏🏻🙏🏻 Almasaydı bu hafta alıcaklardı benden 😔 almış çok şükür 🙏🏻 Herşeyine baktılar hiç bir sıkıntısı yok çok şükür 😊
Wonderanne Akdenizbebisi insaAllah insaAllah korkma stres yapma düzelir küçük olsun boşver büyüyor emin ol🤭😉
Wonderanne Akdenizbebisi sen böyle yaparsan bedenin de kabullenir bebek kilo alamaz kendini meşgul edecek bir şey bul bunları düşünme
Akdenizbebisi Wonderanne önceden sürekli geziyordum şimdi hep evdeyim yapıcak hiç birşey bulamıyorum 😔
Akdenizbebisi Wonderanne sürekli video izliyorum vakit geçsin diye eşim evde tavla falan oynuyoruz yemek falan ama yinede aklımdan çıkmıyor 🤷🏻♀️
Wonderanne Akdenizbebisi ne demek istediğini anlıyorum benim de aklım sürekli onda annelik böyle bir şey işte🤗🥰