Yakamoz__gul Dlktpl çok güzel demekki düzenli bı artış var 🙏 7 ye kadar bekleyememissin 😁 insan çok merak ediyor dimi
Nuriay Dlktpl evet yaa varr Tebrik ederim R Dlktpl ikiz ola bilir in se Allah 2 side tutmuştur yaa ikiz bebeişlerin olur Allahin izniyle
NurEto Dlktpl amin kuzum benim alacaksın Rabbimin izniyle 💕 düşünme keyfini çıkar anne oluyorsun anneeeee 💕💕💕
Wonderanne Dlktpl var gibi ama yine de kan sonucuna kadar bekleyin hayırlısı olsun Rabbim sağ salim evlat sahibi olmayı nasip etsin size ve tüm isteyenlere
Dlktpl muciiiizemmm hee anneme dedm kaldırın benı kacırdm altıma 🤣🤣🤣ay saka gıbıydı nasıl sıkıstırıyolar varya embrıyoyu koyarken drun yuzune yapmadıgıma dua ettm
Wonderanne Dlktpl daha 6 gün olmuş bir anda köyü çıkmazdı zaten ama 6 günde silik de olsa varsa vardır inşaAllah
Dlktpl meliccccc evet var gibi cnm persembe kan vercm allahın ıznıyle oldu gıbo basımı donduruyo kız sımdıden sende ne var ne yok
meliccccc Dlktpl cok sukur iyiyim canim migde bulantilarim basladi ayy sorma🥴 evet gununde kan verki surekli gidip kan verme ihtiyaci kalmasi canm.. inan cok sevindim ayý insallah ikiside seninledir💃💃💃🤰🤰👼🐣👼🐣bende persembe kan vericem kiizz😂
Dlktpl Rabiamesut normal laboquıc kuzum ıns vardır hayırlısıyla sende ıns saglıkla kucagımıza alalım ıns cok bekledık ben 4 senelıkmevlıym
Rabiamesut Dlktpl Allah hayırla sağlıkla mutlulukla sonuçlandırsın inşallah❤️Tahminimce vardır inşallah🤲🏻
Derin_Demir Dlktpl dayanamadın gene de mi 🥰🥰🥰 gözün aydın canım var gibi gözüküyor 🥰 ama kan vermeyi ihmal etme 2 gün arayla artması lazım biliyorsun. Şu güzel haberleri okudukça mutlu oluyorum. 🥰🥰🥰
muciiiizemmm Derin_Demir İnşallah canım yarın 12 de transferim var banada dua edin nolur bu duygudan mahrum kalmayaym🤲🏻🥰
Derin_Demir Dlktpl bariz var 🥰🥰 ama işte insan korkuyo gene 😔 kanı ihmal etme aman deyim. Ayyy çok heyecanlı 🥰
Derin_Demir meliccccc bak ayağını sürüdün canım 😂🥰 güzel 2. Haber geldi. İnşallah 3. Yü de mucizem verecek 🥰
meliccccc Dlktpl kese icin vericem canm iste betaya gore muayene gunu vericek doktor💃💃 erken ogrendigim icin boyle oldu 😂
Derin_Demir Dlktpl yaaaaa 🥰🥰🥰 sıpa geldiği tarih bile özel 🥰 ben diyorum gelecekleri zamanı iyi biliyorlar 👼
meliccccc Derin_Demir 😂😂cok sukurr canm yaa vallahi nasil mutlu oldum yaaa insallah sag saglim kucaklarimizada almak nasip olur🤲