nur68 Kızlar 3 gündür bebeğim hareketleri çok arttı o kadar arttı ki geceleri yarım saat durmadan tekmeliyor aceba sıkıntı mı var diye korkuyorum, sizde durumlar nasıl normal mi bu durum? Aceba bişeyler tersmi gidiyor.
Deletedmom124 nur68 benim miniğim de sürekli öyle canım kuduruyor içeride korkma lütfen saatte 10 ve fazlası hareket etmesi lazım
Zmyra nur68 benimde öyle olmuştu 26.haftada.. drlar hep hareketli bebekten korkma iyi falan diyorlardı ama gece gündüz hiç durmadan hareket ediyordu 15dk hareket etmediği olmamıştır yani. İçim rahat etmedi muayene oldum usg de bebek başı Doğum kanalına girmiş.. yani sıkışmış ondan o kadar çırpınıyormuş yavrum
Kardelenyigit Benim kızım haftalardır öyle ☺️29 hafta içindeyiz bazen sanki çıkmak istiyor gibime geliyor 😅😅normal kuzum korkma maşallah de hatta
Zmyra nur68 sonra hastane yattım bi süre Protestan kullanmaya başladım şimdi de evde yatıyorum sürekli vc harici kalmıyorum kafa yerleştiği için erken Doğum riskim var
Betull41 Canım için rahat etsin istiyorsa git ama bu haftalar suyunun en fazla olduğu haftalar o yüzden çok haraketliler bende korkup doktorumu aradım oda gayet normal dedi hatta maşallah de bebeğine felan dedi 😂
nur68 Betull41 yok canım sizde de böyle ise doğrudur biraz araştırdım birçok kişide aynı durum var zaten ortalık karışık Corona virüsünden dolayı en iyisi dikkat edip evden çıkmamak olacak.
Yaseminalsan Bbenimde 29 haftalık oğlum aynı kıpır kıpır maşallah 💙 normal yani bence de 🥰 bu arada kiloları ne kadar şuan? Bizimki 1650 demişti doktor bi hafta önce ve iri bebek olacak normal zor olur diye beni korkuttu 😓
Ryakvrckk 28 haftalık gebeyim karnımi sanki tutan ipler var onları böyle veriyorlar birde tam kuyruk sokumu orasına doğru ağrım var çok diddetli değil fakat rahatsız edici bir ağrı normalmi sizce ?