Merhaba hanımlar 37 haftalık hamileyim bebeğim makat gelişli hala dönmedi 15 gün süremiz var doktor 6 nisana kadar dönmezse sezeryan dedi ilk doğumumu normal yaptım sezeryan isteniyorum daha döner mi dönmesi için neler yapmak gerekiyor zaman azaldıkça geriliyorum
Bebeğim dönmedi
Kubraverdi91 canım mrb benim de 35 e kadar donmemisti. Netten baktım özellikle sabah aç karna emekleyek yürümeyi evi girgirlamayi ben bide insikak süresini okuyup tilavet secdesini kıldım günde iki üç defa bunun haricinde secde pozisyonu da alıyodum 36. Haftada gittiğimde dönmüştü. Doktorum döner demişti ama bunların etkileri de olmuştur diye tahmin ediyorum.
Brcnfrt ışık tutmak fayda ediyormuş falan yazıyor nette ne kadar işe yarar bilmem bende inşirak çokça okuyorum ama diğerlerini de denicem 👍
Kubraverdi91 internette degisik bi pozisyon var aslında yazarsanız dönmesi için neler yapılması gerektiği çıkıyor bide ınstadaki site var #rebozo diye yazın çıkıyor hatta drzahidekucukte sayfasında paylaşmıştı
Kubraverdi91 ben de 35teyim dönmedi. Neler yapıyorum ama hâlâ tık yok
Kubraverdi91 Aynıları da bende 10 güne dönmezse benimde sezeryan çok istiyordum normal olsun ilk bebegim bide doktor kafa yapısı biraz büyük dedi
@Kubraverdi91 Eğer tıbbi görüşümi soruyorsan son ana kadar vakti var, samimi görüşümü soruyorsan dönmez. Çünkü yeri dar artık ve rahatına geldiği gibi duruyorlar benim kızım da dönmedi sezeryanla aldılar
Bende 37 haftalık hamileyim ve benim bebeğinde hala makat pozisyonunda dönmedi okadar egiliyorum çömeliyorum ev girgirliyorum merdiven in çik ama bunların hiçbiri fayda etmedi
Kubraverdi91 ışıkta tuttum hatta müzik açıp hoparlör tarafını yanaştırdim karnıma dokunurken bile hep alt tarafından dokunurdum hissediyorlar diye size deneyin inşallah faydasını görürsünüz. 23 günüm var benim de heyecanlıyım korkudan ziyade, hep normal doğurmak istedim Rabbim nasip eder insllah 🙏 sağlıkla alalım kucağımiza insllah 💗
Kubraverdi91 bana doktorum secde pozisyonunda dur dedi bebeğin dönmesi için sende dene istersen ben günde iki üç dk öyle duruyorum bakalım dönecekmi daha 30 haftalığız
Benimde dönmedi malesef perşembe sezeryanla alıyorlar
Kubraverdi91 bn de 38 haftandım bnmde hala dönmedi ilk doğumum olck ve normal istyrm 😐
Kubraverdi91 hiç stres yapma benm 38 haftamda döndü öyle özel bişey de yapmadım onun zamanı vardır
Kubraverdi91 bende 36+4 oldum 34 de basasagiydi.sonra tekrar basyukari oldu 2 normal dogumum var dr 40 haftaya kadar bekleriz dedi donmezse masajla cevirmeye calisicaz hatta makat pozisyon musaitse ayak degilde popis gelisiyse normal dogumda yaptirabiliriz daha once 1 normal dogumum var diye bende gunde araliklarla 10 15 dk sirt.ustu.uzaniyorum secde pozisyonunda duruyorum gunde 5 6 defa bide bi.arkadas emeklemeyle bebegim dondu demisti