Öncelikle rabbim evlat isteyen herkese bu duyguyu tattırsın yaşatsın inşallah 🙏🏻😊
18 mart günü belimde bir ağrı başladı ama tabi ben bunun doğum sancısı olabileceğini düşünmemiştim kasıktan vurur ağrı diye duymuştum hep ama kimisinde beldenmiş 🙄
Geçe oldu yatmak için odaya geçtim tam uzandım tuvalete gitmem gerekti (gün içinde abartısız20-25 defa gittim) eşime ne vardı da 1 nisan a istedin doğumu tuvalete gitmekten helak oldum şimdi doğurcam dedim ayağımı yataktan bi çıkardım sancım tuttu 😅 apar topar hastaneye gittik açılmama falan bakıldı o arada nişanım geldi doktorumu aradılar hemen doktorum da geldi açılma bekledik ama olmayınca sezeryana alındım sonda ve belden iğneden çok korkardım ama inanın hiç bir ağrı sızı hissetmedim bütün işlemler yapıldı ve 19.03.2020 03:55te bal oğlum Uzay’ım dünyaya gözlerini açtı 💙🧿 Hemen kilosuna bakıldı giydirilip yanıma yatırdılar cennet kokulumu odamıza birlikte çıktık muayne edildik çok şükür Allah’ıma hiç bir sıkıntımız yok şuan yani başımda uyuyor ve ben gözlerimi kirpmadan oğlumu izliyorum 💙🧿
Dualarım sizinle bu arada arkadaşlar sizde sağlıkla kucağınıza alın rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏🏻💙