Mommy34 aslikls3 benimde son 10 günüm kaldı ara ara adet sancısı olarak hissediyorum ama nişanım veya suyum gelmedi heyecanla bekliyorum 🧸
kaderkazanci aslikls3 ohhhhhh ne rahatlamisiindir şimdi. Allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin 😍 darısı biz bekleyenlerin başına
Feridearslantas1 aslikls3 bende 36 yim dun once hafif agri oluyodu lavoboya girdim kanli su geldi dunden beri hastanedeyim1 bucuk cm aciklik var nstd sancimda gozukuyor kenndimde hissediyorum nolcak aceba😊
aslikls3 Bsraakdmr rabbim kolay Doğum nasip etsin inşallah sağlıklıca kavuşun dünyanın en güzel duygusu ♥️♥️♥️
Melinaumut Miican Merhaba size bişey sorabilir miyim? 38. haftada gittiğim hastanede ebe normal doğum istediğim için 2 hafta daha süren var dedi nişanım geleli 1.5 hafta oldu ama ağrı veya su gelmedi sizce gitmeli miyim doğuma alırlar mı suni sancı vs?
Miican Melinaumut doktor kontrolünüze gitmenizi öneririm vajinal muayene, ultrason ve nst yle değerlendirmek gerekiyor.
Feridearslantas1 aslikls3 Benimde dun suyum geldi ama suyu fazlamis suyu iyi dediler kanamn bebegi hissedersen hemen gel dedi kasilman olursa dedi