prensveprensesannesi Kızlar 22 haftalık hamileyim ama bebeğim hareketlerini henüz hiç hissetmedim doktora soruyorum bebeğim gayet sağlıklı benim gibi olan varmi.
Duygu prensveprensesannesi eli kulağındadır canım her an bi tekme gelebilir bazı anneler geç hissedebiliyor bende 19. Haftada hissettim şuan 28+3 olduk😊
elifelif Ben de 22 haftaligim ilk hareketlerini 15 haftamda hisetmistim hala da hisediyorum cok sukur 😍😍
Duygu RamazanNazlKanber arada oluyor canım daha çok nefes darlığı çekiyorum bebeğim büyüdükçe baskı yapıyor sanırım
Duygu RamazanNazlKanber allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım tahmini doğum tarihi şubat mı seninde
RamazanNazlKanber Duygu amin canım Seninde 🙏🏻 Evet şubat 10 görünüyor hesaplamada. Seninde öyledir büyük ihtimalle
Duygu RamazanNazlKanber aynen 10 şubat görünüyor benimde allah hayırlı zamanda nasip etsin canım bir sesle kurtarsın büyün hamişleri🙏
prensveprensesannesi Benim ilk bebisim erkek şimdi de kiz😊😙mart 23 tahmini doğum hepimiz sagliklica kucağınıza almayı nasip etsin inşaallah.