Lalimm29 Henüz gebelik yeniyse kanda ki beta hcg düşük olur her geçen gün biraz biraz artar. Ancak bunun yanı sıra dış gebelik yada kimyasal gebelikte olabilir. Bir kaç gün geçtikten sonra tekrar kan testi yaptırıp hcg nin oranlarına bakabilirsin.
Cutebaby Tüm belirtiler tam derken? İdrar testi mi yaptınız hepsi çift çizgi mi ve adetten kaç gün geçti
esra_15 Cutebaby ya sıvı geliyor afedersiniz ama idrar rengi sarı ve koku var midemden dolayı uyuyamıyorum yine evet hepsi çift çizgi 2 gün gecikti
esra_15 Şöyle anlatayım ben kan testini adetim bittikten 1 hafta sonda yaptırdım ve çıkmadı sonra bende 9 tane test yaptım hepsi pozitif çıktı şuan da adetim 2 gün gecikti yarın da kan vereceğim sizce hamile miyim?
Cutebaby esra_15 canım sen adetin bittikten sonra neden kan testi yaptırdın onu anlamadım adet bittikten sonra hamileliğin hemen Kanda çıkması imkansiz ne amaçla yaptırdın. Adetin şimdi geçtiyse Kanda çıkar zaten erkenden niye kan testi yaptın onu anlamadım
esra_15 Mgmg adetim bittikten 1 hafta sonra baktırdım şuan daha baktırmadım kısmet ise yarın baktıracağım