Hll3840mhmt D27777 siyah zeytin ve sarımsak dene canım , parolu ez dişinde beklet azda olsa faydaları oluyo
TAkilicci D27777 canım çürük ise doktora git hamilelik de çürüğün olmaması iyi olur haftanı bilmiyorum ama işlem yaparlar mi çekerler mi
mucizem_benim D27777 Cnm geçmiş olsun benimde 3gun once disim agriyordu 2gün uyuyamadim esim karanfil yag aldi denedik sadece uyusturdu daha sonra hastaneye mecburen gittim ama doktor cekmedi dis apse olmus hemde hamilesin dedi ilac verdi kullandim ama yanagim balon gibi şişti 🤦♀️
D27777 Deletedmom137 karanfil çiğniyorum ama yağı yok şuan oda bian kesiyor geri başlıyor bikaç dakika içinde
Af072019 D27777 çürüğü temizleyip dolgu yapıyor doktor benim de öyleydi ben de her yolu denedim çürük varsa hiçbir şey etki etmez dolgu yaptırman lazım ikinci trimestırdaysan kadın doğum doktorundan yazılı izin kağıdı al vakit kaybetmeden dolgu ol yoksa ağrıyı çekersin
TAkilicci D27777 doktor onay verdiği zaman her dönemde diş çürüğü tedavisi yapılırmış 13 - 27 hafta en güvenli dönemmiş dayanamayacak olursan görüş canım doktorunla diş gıcık bir şey
D27777 TAkilicci aynen öyle dursada ağrısı yine ağrıyor biraz zaman gectkten sonra dayanılarak gibi değil gercekten
Mila4 D27777 canım geçmiş olsun 12+5 haftalıkken yirmilik çürük dişimi aldırdım çok şükür kurtuldum.haftan uygun işlem yapıyorlarsa yaptır,bu virüsten dolayı karışık ama sor yinede..
Hiranuuurr Valla ben dişinol ile durabiliyordum canım gargara falan degil içinde uygulaman için gerekli metod var kulak çöpü düşün onunla ağrıyan dışının üzerine sür anında kesiyor 🌼çok geçmiş olsun