mervik21 corona virüsten dolayı karantina olacak da evde doğurmak zorunda kalacam diye korkan bir tek ben miyim stresten vücudumda sivilceler çıkmaya başladı
arslanmerve57 mervik21 canım ben de 36+6 haftalık hamileyim panik çok iyi değil hem sen hem bebeğin için sakin kalmaya çalış ☺️
Hamideersin mervik21 36+5 durumlar kötüye gitmeden bian evvel doğum yapıp evimize gelsek istiyorum nasip
Yuty6758 mervik21 37 haftalik hamileyim ve doktorum yok sekreterce kanaman suyun olmadıkça gelme diyor🤦♀️ mapacagimi sasirdim🤦♀️
mervik21 arslanmerve57 panik yapmiyorum zaten sadece sitresliyim hani ne oldu ne olacak diye düşünmeden edemiyorum rabbim bu hayırlı gece hattına bi açmazda kurtulmak nasip etsin bizlere
smakocak89 Bende 36+6 yım Pazartesi çatı muayenem var doktora gitmeye bile korkuyorum, muayeneden sonra karar vericem artık doğuma olmadı sezeryan isticem sayı gün geçtikçe artıyo virüs yaygınlaşıyo🙄
mervik21 mervik21 benim ilk doğumumda da bunda da doktorum çatı muayenesi önermedi ilkini normal doğurdum 5 yıl önce bunuda normal istiyorum allah nasip ederse seninde gönlüne göre olur inşallah
Gizem3410 36+5 perşembe kontrolüm var mecbur gidicem çati muaynem var nerde o hevesle kontrol günlerimizi bekleyen hallerimiz Allahım sen yardım et🙏
mervik21 Gizem3410 benim doktorlarım önermedi çatı muayenesi ilkinde de olmadım bunda da olmadım ilki normal doğum oldu buda normal olur insallah
mervik21 zelis63 öyle diyorlar da bilmiyorum ki hem ya virüs kaparsam korkusu da var hastane ortamı sonuçta