Gunay_18 __Papatya__ şuan 32+3 haftalığım biraz bekledim ki kalp atışlarını da göreyim ve gördüm de 7 yada 8 haftalıkken gitmiştim
__Papatya__ Nasippp Canım adetin 21,22 veya 23 günü hastaneye gidip progetana bakıyor doktor .bende 22 gitmiştim .o zman düşük çıktı sonra ilaca başladım .yaklaşık 1 aydır kullanıyorum
Gunay_18 __Papatya__ amin inşallah 🙏🥰🥰sizde sağlıcakla alın bebeğinizi kucağınıza Allah’ım kimsenin kucağını boş bırakmasın aminnn
Snurugur cocukgelisimcielmas Tabiki canım hamileliğin belirtisidir beta. Ama gebelik yeniyken gözükmeyebiliyor
minikmevaninannesi __Papatya__ ben son adete göre 6+5ken gittim kese bos dediler. 7+2de tekrar baska bi doktora gittim bebekte göründü kalp atışı da duyuldu hamd olsun
__Papatya__ minikmevaninannesi bende bugün gittim kese göründü çok şükür 🤲 rabbim kicagimiza sağ salim almayı nasip etsin🌺
[silindi] __Papatya__ 10 gün değil 6 gün sonra pozitif çıkmıştı 🤭kan verdim 1.20 çıktı aradan 6 gün geçti birdaha verdim 69 çıktı hamileydim🤗💐💐❤️❤️ sağlıkla kucağına alırsın inşallah 😘🙋