Sevdaaaamm canım bende kimyasal gebelik yaşadım Eylül ayında sonra adet düzensizliğim oldu ve Ocak ayında hamileyim sandım 40 gün geciktim hamileyim sandım meğerse adet düzensizliğine bağlı olarak kist oluşmuş sonra tarlusol kullandım 14 şubatta adet oldum kist kaybolmustu doktora gittim dedi bi sorun yok ne eşinde ne de sen de yumurtalarında bak bir sürü oluşmuş hemde sağ tarafta Allah’ın izni ile olur kendini rahat bırak dedi vitamin verdi aldım ona başladım sonra bi baktım benim kasıklarım ağrımaya başladı yumurtlama zamanından sonra durduk yere midem bulanmaya başladı göğüs damarlarım belirginleşti dedim ne oluyor ama tabi o süre zarfında sürekli her an aklıma gebelik geliyor ben se kovuyorum o düşünceyi her aklıma geldiğinde takma kızım nasip ne zamansa ozaman olur Allah’a bırak hayırlısı olsun dedim dedim durdum sonra baktım kasık agrım bacağıma vuruyor dedim bu da ne böyle adet sen bir gün önce 13mart da test yaptım eşim yoktur belki yine kist oldu dedi dedim yok ben yapıcam içim rahat etsin yapar yapmaz ne göreyim ikinci çizgi belirdi sonra direk acile gittik eşimle kan verdim 21.23 çıktı sonra takip ettim inşallah çarşamba aksilik olmazsa keseyi görmeye gideceğim diyeceğim o ki ben de cok stres yaptım niye olmuyor sorun yoksa neden tutmuyor kafamdan atamıyordum kafa dan ne zaman kovdum o düşünceyi akışına bıraktım ozaman oldu sende akışına bırak biliyorum zor düşünmeden olmuyor bende aynı duyguları yaşadım Allah’a bırak şimdide diyorum demekki doğru zaman bu zaman mış nasip şimdi olmasınaymış sağlıklı olsun sağlıkla ilerlesin diyorum herşey Allah tan veren de o alan o herşeyin sahibi rabbim ol derse olur rabbim sana da en kısa zamanda nasip etsin inşallah herşeyin en başta hayırlısı sonra da sağlıklısı rabbim gönlüne göre versin 🥰🤗🌹