sugarbabe Kızlar bu ay yada yakın zmanda hsg çektirip gebelik oldu mu? bekleyenleri buraya alayım Umut olalım birbirimize ❤️
Haticedemir1 sugarbabe Canım pko var bende hsg sonrası yumurtamın kendiliğinden büyüyüp çatlaması lazım ki ben gebe kalabileyim. Umarım olur. Olmazsa da 2 Nisana aşılamaya başlıyoruz Allah nasip ederse🙈
sugarbabe Nuruminci bende 3 Mart’ta çektirdim ,Bi iki güne adet olmam lazm ama ufaktan sancılarım başladı 😐çok sevindim hamile olamana🙏🏽 film sonucun neydi.bi tıkanıklık varmışmış peki,
Hatice-02 Haticedemir1 canım aşılamaya başlamadan önce clife bitkisel macun kullanmanı öneririm nacizane bir fikir
Hatice-02 Haticedemir1 ne kullanıyorsun canım. Kendimden örnek vereyim ben rahim filmi çektirdikten bir ay sonra hamile kaldım. Rahim filminden sonra başladım clife kullanmaya ve o ay hamile olduğumu öğrendim.doktorum aşılama için gün vermişti düşün Allaha sığındım ve doğal yoldan istedim nasip etti Rabbim. Sen de deneyebilirsin aşılama dan önce
Hatice-02 Haticedemir1 rahim filminden üç gün sonra adet oldum adetimin ilk günü ile başladım 12 gün içip bıraktım cnm. Yani yumurtlama gününe kadar
Ayten25 Mrb canim bende hsg çektirdim o ay hamile kaldım klomen ve catlatma iğnesi yardımı ile suan 23 haftalık gebeyim rabbim dileyen herkese nasip eylesin inşallah
vuslatim34 Bende 5 şubatta çekildim 29unda adet oldum.Simdi ikinci ayım bir hafta var adetime insaAllah hamileyimdir 🤲🤗 Genelde hsgnin ikinci ayinda hamile kalan cok oluyormuş