mrvkrs Kızlar bende egzama falan yoktu bugün sadece ellerimde kızarma ve acayip yanma var egzama olabilir mi ne yapmalıyım nasıl geçer bu hastaneye gitmeden
MzyynSrctn mrvkrs canım ellerimizi şu sıralar çok yıkadığımız ve kolonya kullandığımız için oluyo sanırım. benim normalde egzamam var zaten tekrarlamasından çok korkuyordum hamileyken. Malum kremlerim kortizonlu. malesef bu yıka kolonya meselesi yüzünden oluştu. Seninde öyle olabilir. Bepanthol dene istersen egzama kaşıntı giderici diyor reklamda ama hiç denemedim ben . Nemlendiriciyle idare etmeye çalışıyorum .
busracan91 Benim de egzamam var ve bu kolonya durumlarından dolayı sapıtmış durumda ellerim yara oldu. Doktoruma yazdım kolonyayı yasakladı. Dezenfektan da yasak. Ve kortizon içerse de kortizonlu krem verdi ismi Advantan. Eczaneyi arayıp sordum çok ince tabaka sürceksin plesentaya geçmesi mümkün değil dedi aldık ama hiç kullanmadım hala ilaç bana bakıyo ben ilaca
MerakliKedicik Bepanthol sensiderm kaşıntı giderici krem i tavsiye ederim. Bende onu kullanıyorum. Kortizonlu kremler kadar hızlı etki etmiyor ama işe yarıyor. İçinde kortizon yok, aile hekimim el üstündeki egzamam için tavsiye etmişti.
busracan91 MerakliKedicik bende de var ondan ama hamilelikte güvenli mi kimseye sorma fırsatım olmamıştı. Siz kullanıyosanız ben de kullanayım bari
MerakliKedicik busracan91 aile hekimim hamileyim diye kortizonlu kremler yerine bunu kullanırsın demişti