Ceylan35 Kızlar sabah karşı ayağım da çok feci bı agriyla uyanıyorum ama yok böyle bir ağrı sonra sallıyorum ayağımı geçiyor nerdeyse sürekli yaşıyorum normalde bı yerim acisada kolay kolay uyanmam ama bu çok feci bı ağrı anlatamam sanki kesiyolar ayağımı
Aise_35 Ceylan35 Canım bekli bir zamandan sonra oluyormus bende sabahları yada gece uyku arasında bacaklarımda krampla uyanıyorum . Bugün 6.aya girdim 1 haftadır falan kramplarım var artı ellerimde uyuşma oluyor
Pelo_00 Ceylan35 kramp giriyor demek ayağınıza magnezyum eksikliğiniz olabilir doktorunuza söyleyin bu durumu muhtemelen magnezyum kullanmanızı isteyecektir.
Gamze12 Ceylan35 csnim aynisi bendede oluyor kalsiyum ilaçlarını içince geçiyor ama benim kulandigim ilacı devlet karşılamıyor en iyisi o
Ceylan35 Darkgod 33+4 bende keşke ağrı olsa sadece zaten sürekli agriyo bu ağrı değil ölüm gibi bişey canlı canlı ayağımı kesiyolar sanki
Darkgod Ceylan35 benim de gece uykudan uyandiriyor ama ben kiloya bağlıyorum magnezyum eksikliği olabilir ben gunuk bir adet sd e soda tukeetiyorum
Nurak Ceylan35 kramp giriyor canım bende de çok oluyodu magnezyum verdi doktor iki ilaç içtim bitti gitti valla