ilkbahar Tugbaca96 bebeğin suyunu fazlalaştırıyo diyolar ama ne kadar doğru bilmiyorum 🤷♀️ ben de çok yiyodum doktor bebeğin suyu fazla demişti korkumdan bıraktım yemeyi bi buçuk hafta sonra detaylıya girmiştim orda normal çıkmıştı 😃
Esr36 Tugbaca96 Ayy bende öyleydim inan günde 1 kilo portakal yiyodm bak hic abartmıyorum dogum yapali 25 gun oldu portakal gibi bir kuzum oldu 😂😂
minnakfasulyecim Tugbaca96 Şu hastalıklardan koruyan bi meyve neredeyse c vitamini valla bol bol ye zararı yok yani. Doktorlar bile hap veremedikleri için bol c vitamini diyor
Tugbaca96 ilkbahar ay Allah korusun ya ilk kez duydum bunu normalde yemezdim öyle bir takıntı haline geldiki yemekten daha çok portakal yiyesim geliyor 😂
Tugbaca96 Esr36 canım resmen yemek yemek istemiyor zaten afedersin midem yanıyor ve ağzıma ağzıma geliyor. Gidip buz gibi portakal yemek daha cazip ve daha güzel geliyor ya 😋
Esr36 Tugbaca96 Bende öyleydim her yemekten once sonra hep yardim ama bende bi zararı olmadi cok sukur ki zaten sakınan göze çöp batar ben hep o mantıkla baktim😃